Başkent EDAŞ, kasım ve aralıkta bakım onarım ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor. EDAŞ, Ankara’da kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında 2016 yılının son ayları olan kasım ve aralıkta bakım, onarım çalışmaları ile yatırımlarına devam etti.
Başkent EDAŞ, Ankara’da sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla, elektrik şebekelerinin yenilenmesi için bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor. Daha aydınlık bir Ankara için Beypazarı, Nallıhan, Polatlı, Gölbaşı, Şereflikoçhisar, Etimesgut ve Sincan’da 31.056 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri, bölgede 221 pano ile 116 dağıtım merkezini de elden geçirdi. Yine Beypazarı, Nallıhan, Polatlı, Gölbaşı, Etimesgut, Sincan, Güdül ve Ayaş’ta 208 kilometrelik hattın bakımı tamamlanırken Etimesgut ve Sincan’da 307 trafonun bakımı yapıldı.
Başkent EDAŞ, Kasım-Aralık 2016 döneminde Ankara’da yeni yatırımlara da hız verdi. Ankara genelinde 1.681 yeni aydınlatma armatürü montajını tamamlayan Başkent EDAŞ ekipleri kente, 254 kilometrelik alçak gerilim ve yüksek gerilim hattı döşedi. 380 yeni pano yatırımının yapıldığı Ankara’da 90 yeni trafonun da montajı gerçekleştirildi.
Başkent EDAŞ’ın Ankara’daki bakım ve yatırım çalışmaları devam edecek.
Selahattin BALCI
Editör: TE Bilisim