2023 Mayıs ayının herkese mutluluk, aşk, bereket, sağlık ve bolluk getirmesini diliyoruz. Önemli geçişlerin olacağı bir ay olacak. Aşk, iş, arkadaşlık, para konularında bu ay sizi neler bekliyor? Hangi konularda şanslısınız? Peki Aslan burcunu mayıs ayında neler bekliyor? Aslan burcu mayıs ayı yorumu...

aslan

Aslan Burcu - Mayıs 2023 Aylık Burç Yorumu
5 Mayıs'ta Ay tutulması gerçekleşiyor. Dikkatli olursanız, yaşamınızı istediğiniz gibi şekillendirmeye devam edersiniz. Şans ve yükseliş sizden yana... Derin araştırma gereken konularda kendinizi ispat edeceksiniz.

Sosyal ilişkilerinizin seyrini maddi kazançlara döndürebilirsiniz. Çevrenizdeki olayları lehinize kolayca çevireceksiniz. Kariyerinizi grup çalışmaları ile destekleyeceksiniz. Sevdiğiniz kişilerle seyahat edebilir ve iş gezilerine çıkabilirsiniz. Sosyal yaşantınızın bir parçası olan yolculuklar gündeme gelecektir. Bu dönemde arkadaşlarınızla ortak aktivitelerinizi gerçekleştireceksiniz.

21 Mayıs'ta Mars burcunuzda ilerlemeye başlayacak. İlişkilerinizde hareket ve canlılık yaşarken, duygularınız yüzünden, istenmeyen sorunlar da yaşayabilirsiniz. Eğlenceli ve hoş vakit geçirmek için kuracağınız beraberlikler olacaktır. 5 Mayıs'ta Ay tutulması Akrep burcunda gerçekleşiyor.

17 Mayıs'ta Jüpiter, Boğa burcuna geçiyor. Bu ay akciğerlerinizin sorun yaratabileceğini düşünerek, kapalı ortamlardan ve havasız yerlerden uzaklaşmalı, açık hava sporlarına özen göstermelisiniz.

Haber Merkezi