ATV ekranlarında yayınlanan oyuncu kadrosuyla olduğu kadar konusuyla da dikkatleri üzerine çeken Tims&B Productions imzalı, Aldatmak dizisi dün akşam izleyiciler ile buluştu.  Yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu'nun oturduğu, senaryosunu Yıldız Tunç'un  yazdığı dizinin başrollerinde ise Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu yer almakta. Aldatmak dizisinin son bölümünü izleyemeyenler son bölümü araştırmaya başladı. İşte, Aldatmak 31. bölüm FULL İZLE! Aldatmak son bölüm izle...

aldatmak-5

ALDATMAK 31. BÖLÜM ÖZETİ

Oylum'un geleceği için ailecek planladıkları oyun beklenmedik sonuçlar doğurur. Annesi tarafından her koşulda korunan ve sahiplenilen Oylum, kendini hayatının en önemli kararının eşiğinde bulur. Tarık kızının durumunu fırsat bilip Güzide'ye ve ailesine daha yakın olmaya çalışır. Tarık'ın Güzide'nin etrafındaki varlığı her ne kadar Sezai'yi rahatsız etse de durumu anlayışla karşılamaya çalışır.

aldatmak3-2

Ailevi durumlarından dolayı aşkını kaybeden Ozan ne olursa olsun Zeliş'ten vazgeçmez. Zeliş ise Ozan'ı hala sevmesine rağmen ondan uzak durmaya kararlıdır. Selin ile geleceğe dair büyük bir adım atan Tolga işin ciddiyetinin farkına varsa da gerçekleri itiraf etmeye cesaret edemez, çünkü kırmaktan çekindiği insanların sayısı gittikçe artmaktadır.

ALDATMAK 31. BÖLÜM FULL İZLE

Aldatmak 31. bölümü ATV ekranlarından izleyici karşısına çıktı. Aldatmak 31. bölümünü izlemek için tıklayınız.

Haber Merkezi