7 Mart akşamı Show TV'den izleyici karşısına çıkan Aile dizisi, ilk bölümü ile büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. Dizide adı geçen Atilla karakterinin ise kim olduğu merak edildi. Peki Aile dizisinde Atilla karakterine kim hayat verecek? Atilla kim? Diziye hangi oyuncu gelecek? İşte diziye ilişkin merak edilenler...

Aile dizisinin Atilla'sı kim?

7 Mart'ta ilk kez izleyici karşısına çıkan Aile dizisinde Atilla isminde bir karakter de yer alıyor. Lakin ilk bölümde kim olduğu izleyiciler tarafından görülmedi. Atilla karakterine ise ünlü oyuncu Ushan Çakır'ın hayat vereceği öğrenildi. 

Ushan Çakır kimdir?

23 Mayıs 1984 tarihinde İzmir'in Karşıyaka ilçesinde dünyaya geldiği bilinen ünlü oyuncu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda okumuş ve burada oyunculuk eğitimi almıştır. 2023 yılı itibarıyla 39 yaşındadır ve bekardır.

Çakır, kamera karşısındaki ilk deneyimini 2004 senesinde Bir İstanbul Masalı adlı dizide rol alarak yaşamıştır.

Sonrasında ise Belalı Baldız, Kuzey Rüzgarı, Gece Gündüz, Gece Gündüz, Leyla ile Mecnun, 20 Dakika, Kurt Seyit ve Şura, Kara Ekmek ve Muhteşem Yüzyıl Kösem, Kara Yazı gibi birçok dizi kadrosunda rol almıştır. 2008 senesinde Başka Semtin Çocukları sinema filminde ilk sinema tecrübesini yaşamıştır.

Leyla ile Mecnun'da 'Arda' karakteriyle hafızalara kazınan isim, Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi adlı filmde 'Okan' karakterini oynamıştır.

2016 yılında Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde 'Hezarfen Ahmed Çelebi' karakterini canlandırmıştır.

Ushan Çakır evli mi?

2017 senesinde oyuncu Damla Sönmez ile nişanlanan çift evlenmeden ayrılmıştır. İkizler burcu olan Çakır 1.75 metre boyundadır. Ayrıca 70 kilodur.

Haber Merkezi