Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Gaziler Günü kapsamında anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Ertürk, 15 Temmuz darbe girişiminin engellenmesi sırasında gazi olan 92 Kahramankazanlı arasında yer alan ve tedavisi halen süren Mustafa Zorova’yı yalnız bırakmadı.

Başkan Ertürk, Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Ertürk, FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin komuta merkezi olan 4’üncü Ana Jet Üs Komutanlığı’ndan kalkarak sivil halkı, TBMM’yi ve devlet kurumlarını bombalayan F-16’ları engellemeye çalışırken gazi olan 92 Kahramankazanlı arasında yer alan Mustafa Zorova’yı evinde ziyaret etti. Ertürk, tedavisi halen süren ve bu süreçte 24 ameliyat olan gazi Mustafa Zorova’yı yalnız bırakmadı. Ertürk, Mustafa Amca ve eşi Sevim Teyze’nin ellerini öperek bir kez daha şükranlarını sundu. Mustafa Amca da, anlından öptüğü Başkan Ertürk’e bu nazik ziyareti için teşekkür etti.

Allah hepsinden razı olsun

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, bu anlamlı günde Mustafa Amca ile birlikte olmaktan ve elini öpmekten dolayı oldukça çok mutlu olduğunu söyledi. Ertürk, şöyle konuştu: “15 Temmuz gecesinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ateşlediği işaret fişeğini takip eden Kahramankazanlılar, darbenin merkez üssü olan 4’üncü Ana Jet Üs Komlığı’nı darbeci hainlere dar etti. Verilen bu destansı mücadelede 9 şehit, 92 gazi verdik. Şehit aileleri ve gazilerimizin sürekli olarak yanındayız ve onları asla yalnız bırakmıyoruz. Onlarla bir aile olduk. O gecenin kahramanlarından Mustafa Amcamız başta olmak üzere tüm gazilerimiz ve şehitlerimizden Allah razı olsun. Ne yaparsak yapalım haklarını ödeyemeyiz.”

Haber Merkezi
Editör: TE Bilisim