2009 yılında Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilen ve 2010'da Türk futbolunun önemli isimlerinden Volkan Demirel ile evlenen Zeynep Sever Demirel, Ceyda Düvenci'nin konuğu oldu. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Zeynep Sever Demirel, evlilik ve aşk üzerine şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

Zeynep Demirel (4)

Zeynep Sever, Ceyda Düvenci'nin programında yaptığı açıklamalarda "Aşk gerçekten bir duygudan ibaret ve geçici bir şey. İlk heyecanı, yoğun duyguları imkanı yok taşıyamazsın. Biz taşıyamadık!" ifadelerini kullanarak evlilikteki gerçekleri paylaştı. Realist bir bakış açısına sahip olduğunu belirten Sever, ilk günkü heyecanın zamanla yerini başka duygulara bıraktığını söyledi.

Ferman Akgül ülkeyi terk etti! Kopenhag'a taşındı! Ferman Akgül ülkeyi terk etti! Kopenhag'a taşındı!

Zeynep Demirel (1)

Zeynep Sever Demirel, eşi Volkan Demirel ile olan ilişkisini şu sözlerle anlattı: "Biz Volkan'la çok zıt karakterde iki insanız, depreme kadar da çok daha zıt karakterde iki insandık." Demirel, eşinin depremden sonraki manevi duruşunu övgüyle anlatarak, Hatayspor'u bırakmamasını ve tekliflere rağmen "Hayır, ben Hatay'la devam edeceğim" demesini "yeniden aşık olma sebebi" olarak nitelendirdi.

Zeynep Demirel (1)-1

Belçika güzeli seçildikten sonra Türk futbolunun önemli isimlerinden Volkan Demirel ile evlenen Zeynep Sever Demirel, "Aşk gerçekten geçici bir şey. İlk heyecanı, yoğun duyguları imkanı yok taşıyamazsın. Volkan'la biz taşıyamadık! İlk günkü heyecanı ararsan, onun yerine başka bir şeyleri koymaya başlıyorsun. Ben öyle yaptım, muhtemelen Volkan da öyle yaptı" şeklinde konuştu. Gündem yaratan bu açıklamalar, magazin dünyasında ve sosyal medyada geniş yankı buldu.

Zeynep Demirel (3)Zeynep Demirel (2)

Kaynak: Haber Merkezi