Tarlada çalıştığı sırada çektiği göbek dansı videoları ile ünlenen Yasin Cengiz, merak edilen isimler arasında. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Yasin Cengiz kimdir? Yasin Cengiz kaç yaşında, nereli? Yasin Cengiz'in serveti ne kadar? Yasin Cengiz kaç kilo? Yasin Cengiz ne kadar kazanıyor'' sorularını aratıyor. Peki, Yasin Cengiz kimdir? Yasin Cengiz kaç yaşında, nereli? Yasin Cengiz'in serveti ne kadar? Yasin Cengiz kaç kilo? Yasin Cengiz ne kadar kazanıyor? İşte tüm merak edilenler...

Yasin Cengiz

YASİN CENGİZ KİMDİR?

Yasin Cengiz, Türkiye'yi köşe bucak gezip gittiği her yerde şov yaptığı videoları TikTok'ta paylaşarak fenomen oldu. Paylaştığı videolar ile büyük beğeni alan Cengiz, dünyada 'Göbek şov yapan adam' diye bilinen bir sosyal medya fenomeni durumuna geldi. Öyle ki Dubai'de dahi göbek attı.

Cengiz, Türkiye'de dünyaya geldi ve burada büyüdü fakat göbek attığı videolar ile ünü dünyaya yayılınca Azerbaycan'dan Dubai'ye kadar gezmediği ülke kalmadı. Yasin Cengiz, dönerci, pizzacı gibi mekanların açılışlarına da katılarak meşhur dansını yaptı.

Yasin Cengiz Serveti

Biser King'in "Dom Dom Yes Yes" isimli parçasında göbek şovu yapan Cengiz, TikTok'ta 4.2M takipçi elde etti.

Yasin Cengiz, Pascal Nouma, Beşiktaş'ın yıldızı Gedson Fernandes ve CZN Burak gibi diğer ünlülerle beraber de TikTok videoları çekti.

Yasin Cengiz Tik Tok

YASİN CENGİZ NE KADAR KAZANIYOR?

Yasin Cengiz'in toplam gelirinin 400 bin dolar olduğu tahmin ediliyor. 

Yasin Cengiz Ne Kadar Kazanıyor

Filenin Sultanları Derya Cebecioğlu kimdir? Filenin Sultanları Derya Cebecioğlu kimdir?

YASİN CENGİZ'İN SERVETİ NE KADAR?

İddiaya göre Yasin Cengiz'in serveti yaklaşık 1 Milyon Dolar.

Kaynak: Haber Merkezi