Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçe esnafına ziyaretlerde bulunarak yeni yıllarını kutladı.Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu ile birlikte Demetevler’de bulunan dükkanları tek tek gezen Yaşar, 2018 yılının esnaflara bol kazançlar getirmesini temenni etti.

İlçe sakinlerinden yoğun ilgi

Ziyaretleri esnasında sokakta vatandaşlar arasında yürüyen Yaşar’a ilçe sakinleri de yoğun ilgi gösterdi.

Fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar tarafından sık sık durdurulan Başkan Yaşar, vatandaşları kırmayarak fotoğraf çekildi.

2017’nin değerlendirmesini yaptı

Aynı zamanda esnafın çay ikramını da geri çevirmeyen Yaşar, esnafla 2017’nin değerlendirmesini yaptı.

2017 yılında yaşanan acı olayların 2018’de yaşanmaması dileğinde bulunan Yaşar, “2018 yılı terörün son bulduğu, birlik ve beraberliğin güçlendiği, demokrasi ve insan haklarında ilerlemelerin kaydedildiği bir yıl olsun. Yeni yılın başta ülkemiz ve tüm insanlık için barış, sağlık ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

Yeni yılda belediye çalışmalarının hızla devam edeceğine de vurgu yapan Fethi Yaşar, “2018 yılında da 8 yıldır Yenimahalle’de çalışma arkadaşlarım ile birlikte yürüttüğümüz insan odaklı hizmet anlayışını sürdürmeye, Yenimahalleli hemşerilerimin ihtiyaç ve taleplerine yönelik hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Esnafımız için elimizden geleni yapıyoruz. Sizlere huzurlu, sağlıklı ve bol kazançlı bir yıl diliyorum” diye konuştu.

HABER MERKEZİ
Editör: TE Bilisim