Ünlü komedyen Doğu Demirkol'un senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer aldığı "Yaşam Koçu" filminden merakla beklenen fragman sonunda seyirciyle buluştu. Demirkol'a başarılı oyuncu Yağmur Tanrısevsin'in eşlik ettiği bu komedi filmi, 12 Ocak 2024 tarihinde vizyona girecek.

Yaşam Koçu Film (1)

Filmin yönetmen koltuğunda oturan Burak Kuka, Demirkol'un yaratıcı senaryosunu sürükleyici bir hikayeye dönüştürmeyi başarmış. Oyuncu kadrosunda Bülent Çolak, Hakan Meriçliler, Nazlı Tosunoğlu gibi deneyimli isimlerin bulunduğu "Yaşam Koçu," güldürürken düşündüren bir konseptle seyircisini eğlenceli bir yolculuğa davet ediyor.

Brezilya’da Madonna rüzgarı! Brezilya’da Madonna rüzgarı!

Yaşam Koçu Film (1)-1

Filmin konusu, kariyerinde büyük hedeflere ulaşmak isteyen Helin'in yaşam koçlarının enerji ve frekansını düzenlemeye olan inancını temel alıyor. Helin, her gün farklı bir yaşam koçuna gitmek suretiyle hedeflerine ulaşmaya çalışırken, yakın arkadaşı Cafer de bu komik macerada kendine yer buluyor. Cafer'in bir parti çıkışında verdiği "Yaşam Koçu'yum" cevabı, olayların gelişimini beklenmedik bir şekilde etkiler ve Helin'in kariyerinde büyük değişimlere neden olur.

Yaşam Koçu Film (2)

Filmin fragmanı, izleyicilere eğlenceli anlar yaşatacağa benziyor. Demirkol'un canlandırdığı Cafer karakterinin yaşam koçu olma çabası, film boyunca izleyicilere komik ve ironik sahneler sunacak gibi görünüyor. Bu beklenmedik dönüş, Türkiye'nin en popüler yaşam koçu haline gelen Cafer'in komik serüvenini anlatan bu yapımı, 12 Ocak 2024 tarihinden itibaren sinemalarda izleyebileceğiz. Seyirciler, bu eğlenceli filmle kahkaha dolu bir deneyim yaşamaya hazır olsun!

Kaynak: Haber Merkezi