Yargıtay Üyesi Yüksel Kocaman, internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Kocaman'ın ikinci eşi Ayça Dursun'un özel hayatı merak ediliyor. Arama motorlarında, "Yargıtay Üyesi Yüksel Kocaman'ın eşi Ayça Dursun kimdir? Ayça Dursun nereli? Ayça Dursun kaç yaşında? Ayça Dursun ne iş yapıyor? Ayça Dursun ne mezunu" soruları aratılıyor. Peki, Yargıtay Üyesi Yüksel Kocaman'ın eşi Ayça Dursun kimdir? Ayça Dursun nereli? Ayça Dursun kaç yaşında? Ayça Dursun ne iş yapıyor? Ayça Dursun ne mezunu? İşte tüm merak edilenler...

3-163

AYÇA DURSUN KİMDİR?

Eftal Dursun ve İbrahim  Dursun'un kızıdır. Ayça Dursun'un Zonguldak Çaycuma'lı olduğu bilinmektedir.  Ayça Dursun, İnşaat Mühendisidir. Ayça Dursun, Yargıtay Üyesi Yüksel Kocaman ile evlidir. Çift, 26 Temmuz 2020 yılında nişanlanmıştır. Çiftin bir çocuğu vardır. Ayça Dursun'un yaşı bilinmemektedir. 

Ankara-Cumhuriyet-Başsavcisi-Yüksel-Kocaman-10

YÜKSEL KOCAMAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Yüksel Kocaman, Zonguldak’ın Devrek ilçesinde, 5 Mayıs 1970 tarihinde dünyaya geldi.
İlk, orta ve lise eğitimini Zonguldak’ın Devrek ilçesinde tamamlayan Yüksel Kocaman, 1993’te Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. 1998-2001 yıllarında Pınarhisar Cumhuriyet Savcılığı, 2001-2003 yıllarında da Çatalzeytin Cumhuriyet Savcılığı yapan Yüksel Kocaman, Personel Genel Müdürlüğü Tetkik Hâkimliği, Strateji Geliştirme Başkanlığı Tetkik Hâkimliği, Ceza İşleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı yaptı.

Namık Tan'ın eşi Fügen Tan kimdir? Namık Tan'ın eşi Fügen Tan kimdir?

2011’de Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürlüğüne atanan Yüksel Kocaman, 31 Ekim 2014’ten 19 Ocak 2017 tarihine dek Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevini sürdürdü.

19 Ocak 2017 tarihi itibarıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Yüksel Kocaman, Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından Yargıtay üyeliğine seçildi.

5f664de0bf21440c108857c9.webp

YÜKSEL KOCAMAN'IN NİKAH ŞAHİTLERİ

19 Eylül 2020 tarihinde Ayça Dursun ile dünya evine giren Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman’ın düğünü Sheraton Otel'de düzenlendi. Dursun ve Kocaman’ın nikâhını Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı kıydı.

4-161

Çiftin nikah şahitleri Danıştay Başkanı Zeki Yiğit, Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Daire Başkanı Halil Koç, Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Muharrem Akkaya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu oldu.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.