Kanal D ekranlarında soluk soluğa izlenecek bir dizi daha geliyor! Süreç Film imzası taşıyan ve başrollerini Aslıhan Güner ile Feyyaz Duman'ın paylaştığı "Yalan" dizisinin ilk fragmanı izleyicilerle buluştu. Yapılan duyurularla merak uyandıran yapım, seyircileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor.

Yalan Dizi (6)

Yalan dizisinin konusu nedir?

Yalan dizisi, Melike karakterinin yaşadığı zorlu mücadeleyi odak noktasına alıyor. Yıllarca hapis cezası yatan Melike, bir yalanın pençesine düşer ve bu yalanın bedelini ağır bir şekilde öder. Hapisten çıktığında ise büyük bir sırla yüzleşir. İzleyiciler, Melike'nin bu sırla olan mücadelesini ekran başında soluksuz izleyecekler.

Yalan Dizi (3)

Yalan dizisinin oyuncuları kimlerdir?

Yalan dizisinin başrollerini üstlenen Aslıhan Güner ve Feyyaz Duman'a, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Eylül Tumbar, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören ve Zeynep Eronat gibi deneyimli isimler eşlik ediyor. İzleyiciler, bu usta kadronun performansıyla ekrana gelecek dizinin heyecan verici atmosferine hazır olmalı!

Aslıhan Güner

Yalan Dizi (10)

Feyyaz Duman

Survivor Ekstra başladı 16 Mayıs! Survivor Ekstra başladı 16 Mayıs!

Yalan Dizi (7)

Yeşim Ceren Bozoğlu

Yalan Dizi (5)

Özge Borak

Yalan Dizi (8)

Emir Benderlioğlu

Yalan Dizi (4)

Eylül Tumbar

Yalan Dizi (9)

Serra Pirinç

Yalan Dizi (3)

 Atakan Hoşgören

Yalan Dizi (2)

Zeynep Eronat

Zeynep Eronat

Yalan dizisinin yayın tarihi ne zamandır?

Yapımını Süreç Film'in üstlendiği ve yapımcılığını Ali Gündoğdu ile İnci Gündoğdu'nun yaptığı Yalan dizisi, Kanal D ekranlarında yakında izleyicilerle buluşacak. Seyirciler, dramatik sahneleri ve etkileyici hikayesiyle Yalan dizisinin başlamasını heyecanla bekliyor.

Yalan Dizi (1)

Yalan dizisi, izleyicilere büyük bir sırrın peşinde soluk kesen bir hikaye sunacak. Kanal D'nin yeni iddialı yapımı, televizyon ekranlarına renk katacak.

Kaynak: Haber Merkezi