Yağmur Sarnıç sosyal medyada gündem oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Yağmur Sarnıç kimdir? Yağmur Sarnıç kaç yaşında, nereli? Yağmur Sarnıç ne mezunu? Yağmur Sarnıç'ın eşi kimdir? Yağmur Sarnıç'ın kaç çocuğu var? Yağmur Sarnıç ne iş yapıyor? Yağmur Sarnıç Survivor Yunus Emre olayı nedir'' sorularını aratıyor. Peki, Yağmur Sarnıç kimdir? Yağmur Sarnıç kaç yaşında, nereli? Yağmur Sarnıç ne mezunu? Yağmur Sarnıç'ın eşi kimdir? Yağmur Sarnıç'ın kaç çocuğu var? Yağmur Sarnıç ne iş yapıyor? Yağmur Sarnıç Survivor Yunus Emre olayı nedir? İşte tüm merak edilenler...

Yağmur Sarnıç Kimdir

Ayla Akat Ata kiminle evli? Ayla Akat Ata'nın eşi kimdir? Ayla Akat Ata kiminle evli? Ayla Akat Ata'nın eşi kimdir?

Yağmur Sarnıç kimdir? 

Yağmur Sarnıç, 1993 yılında doğmuştur. Eski futbolcu Emre Aşık'la 2012 yılında yaptığı evlilikle adını duyurmuştur.Sarnı'ın mesleği ise iç mimarlıktır. Yağmur Sarnıç'ın adı tartışmalar ve kavgalarla medyada sıkça yer almıştır. Yağmur Sarnıç'ın Emre Aşık ile olan evliliğinden üç çocuğu bulunuyor.

Yağmur Sarnıç Eşi

Yağmur Sarnıç Survivor Yunus Emre olayı nedir?

Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç, Survivor Yunus Emre'nin eşi Beria Özden hakkında şok iddialarda bulundu. Sarnıç, Beria Özden'in Yunus Emre'ye şantaj yaptığını iddia etti.

Yağmur Sarnıç Beria

Beria Özden, Yağmur Sarnıç'ın iddalarını yalanladı

Yağmur Sarnıç Beria Açıklama

Editör: Gökçe Acar