Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Sabah'a verdiği röportajda Manchester United forması giyen Altay Bayındır'la ilgili de konuştu. İşte o açıklamalar...

Altay Bayındır'ın "Galatasaray'da forma giyer misin?" sorusuna verdiği yanıt hakkında konuşan Volkan Demirel, Sabah'a yaptığı açıklamada oyuncunun eleştirilmemesi gerektiğini belirtti.

3013574_1626fe3e9d41e0e3cd617e85c5f85b2f_640x640

"ALTAY PROFESYONEL BİR ÇOCUK''

Volkan Demirel, "Önümüzde bir Şenol Güneş örneği var. Trabzon efsanesi olarak Beşiktaş'ta teknik direktörlük yaptı. Siz bu açıklama hakkında ne düşünüyorsunuz, ilerde bir gün Beşiktaş ya da Galatasaray'dan teklif gelse değerlendirir misiniz?" sorusuna şu cevabı verdi:

MKE Ankaragücü - Alanyaspor maçı ne zaman? MKE Ankaragücü - Alanyaspor maçı ne zaman?

"Altay'ın söylediklerine şöyle diyeyim. Altay profesyonel bir çocuk. Bizim jenerasyonda biraz daha aidiyet vardı. Bunu eleştirmeyelim çünkü evet dedikleri gibi profesyonel bir hayat. Bizler biraz amatör tarafıydık. En azından ben amatör tarafıydım açıkçası. Şu anki görüşüm yine aynı şekilde olurdu. Ama Altay'ı da eleştirmek doğru değil. Şimdi Manchester'a gitti. İnşallah da oralarda kalır, bir daha Türkiye'ye gelmez. İngiltere Ligi bence Altay için çok ekstra bir durum olacaktır."

altay-bayindir-kaleyi-devraliyor-1697698089419

ALTAY BAYINDIR'IN GALATASARAY YANITI

Altay Bayındır, "Galatasaray'da forma giyer misin?" sorusuna "Fenerbahçe'nin yeri bende çok ayrı. Ancak sonuçta profesyonel oyuncularız. O zamanki süreç ne getirir bilmiyorum." yanıtını vermişti.

Haber Merkezi

Editör: Hüseyin Çözen