Bayern Münih - Real Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda? Bayern Münih - Real Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda?

Hatayspor teknik diretörü Volkan Demirel futbol gündemine dair çok özel açıklamalarda bulundu. Asistanaliz'e konuşan Volkan Demirel'in açıklamaları şu şekilde:

Volkan Demirel, Hatayspor’un transferleri ile ilgili olarak, "Bertuğ’u sattık, Bertuğ benim için çok önemliydi. O bölge için bir oyuncuyla anlaştık, oradan geliyorum. Bertuğ’a benzeyen bir oyuncu. Belki ileri uca kenarda oynayan ve 10 numarada oynayabilen bir oyuncu daha alıp transferi kapatacağız. Bertuğ da hak ettiği, vizyonu olan bir kulübe gitti" dedi.

volkan demirel2Fenerbahçe’den Manchester United’a transfer olan Altay Bayındır hakkında konuşan Demirel, "Altay, Fenerbahçe için bir değerdi. Uğurcan da aynı şekilde. İrfan da iyi gidiyor. Altay, Manchester’a gittiği için sevinçliyim fakat Fenerbahçe’den gittiği için üzgünüm. İngiltere futbolu onu yukarı seviyeye çekecektir" ifadelerini kullandı.

altay volkanMuslera ve Galatasaray’ın durumu ile ilgili konuşan Volkan Demirel, "Muslera benden daha iyi kaleci. Galatasaray’ın değeri. Gitmesi herkesi üzer. Ben kalması ve Galatasaray’da jübile yapması gerektiğini düşünüyorum. Galatasaray ise Okan hocanın doğru planlamasıyla şampiyon oldu. Okan hoca bu oyuncu grubunu iyi yönetti ve liderlik yaptı. Oyuncuları kendine inandırmış ve bence en büyük özelliği de bu" şeklinde konuştu.

volkan muslere 2Volkan Demirel, 3 büyükler ve milli takımdan teklif gelmesi durumunda nasıl bir yol izleyeceğinin sorulması üzerine, "İlk önce gurur duyarım fakat olduğu zaman karar veririm. Önceliğim ise Hatayspor’u ayağa kaldırmak. Fenerbahçe haricinde ise bir teklif olursa buna şimdi cevap veremem. Bu sorunun cevabı şimdi verilemez. Yaşandıkça karar veriliyor fakat önceliğim burası" diye cevap verdi.

volkan milli takımVolkan Demirel, Fenerbahçe'nin bu sezonki şampiyonluk şansı hakkında ise şöyle konuştu: "Bu sene olmazsanız seneye bir daha şampiyonluk şansınız var, her sene yeni bir şans daha var. Bu kadar bütçeler, emekler harcanıyor ama bazen takımların şampiyonluktan daha büyük mücadeleleri olabilir. Bunlar şampiyonluktan önemli olabilir. Bence önemli olan şampiyonluk değil. Transferlerle illa şampiyon olunacak diye bir şey yok. Doğru planlamayı yapan, hak eden şampiyon olur."

volkan fenerFutbolculuk kariyerinin teknik adamlığına etkisi ve yurt dışı hedefinin sorulması üzerine Demirel, "Oyuncu 18 sene geriden izledim. 18 yıllık hafıza karşıma çıkıyor. Ben bir de çok not tutarım, yazarım. Şu an iyi gittiğimizi düşünüyorum. Yurt dışında çılışmak ise en büyük hedefim. Allah’ın izniyle yapabileceğimi düşünüyorum. Anı yaşayalım, yarın ne olacağını kimse bilmiyor. Kırmadan, dökmeden devam edelim" dedi.

Haber Merkezi

Editör: Gökçe Acar