Uzun yıllardır Trabzonspor forması giyen milli fille bekçisi Uğurcan Çakır ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Sezon sonunda başka bir takıma transfer olması beklenen Uğurcan Çakır, menajerini değiştirdi. Peki, Uğurcan Çakır hangi takıma transfer olacak? Uğurcan Çakır Galatasaray'a transfer olacak mı? İşte detaylar...

uğurcan

Uğurcan Çakır hangi takıma transfer olacak?

Trabzonspor kalesini uzun yıllardır koruyan milli file bekçisi Uğurcan Çakır hakkında transfer iddiaları gündemdeki yerini aldı.

Uğurcan Çakır Trabzon

Sezon sonunda Trabzonspor'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Çakır'ın yeni adresi şimdiden merak konusu oldu.

Uğurcan Çakır Galatasaray

Menajer değişikliğine giden Uğurcan Çakır, Cenk Melih Yazıcı ve William D'Avila ortaklığındaki şirketle anlaşmaya vardı.

Uğurcan Çakır Transfer

Adı uzun zamandır Galatasaray ile anılan milli eldiven için flaş bir takımında ilgili bir iddia ortaya çıktı.

ugurcan-cakir-trabzonspor-1635848014-73988

İskoç basınının haberine göre; bordo-mavililere 7.5 milyon sterlinlik bir teklifle geleceği söylenen Celtic, Uğurcan'ı kadrosuna katmak istiyor.

Uğurcan Çakır

Uğurcan Çakır'ın hangi takıma gideceği yaz transfer döneminde belli olacak.

Uğurcan Çakır ne kadar maaş alıyor? Uğurcan Çakır'ın bonservisi ne kadar? Uğurcan Çakır ne kadar maaş alıyor? Uğurcan Çakır'ın bonservisi ne kadar?

Buse Naz Çakıroğlu'ndan altın madalya! Buse Naz Çakıroğlu'ndan altın madalya!

Uğurcan Çakır kaç gol yedi? Uğurcan Çakır'ın istatistikleri nedir? Uğurcan Çakır transfer olacak mı? Uğurcan Çakır kaç gol yedi? Uğurcan Çakır'ın istatistikleri nedir? Uğurcan Çakır transfer olacak mı?

Uğurcan Çakır'ın eşi kimdir? Kübra Çakır kimdir? Kübra Çakır kaç yaşında, nereli? Kübra Çakır'ın kaç çocuğu var? Uğurcan Çakır'ın eşi kimdir? Kübra Çakır kimdir? Kübra Çakır kaç yaşında, nereli? Kübra Çakır'ın kaç çocuğu var?