Uçuş Planı filmi 2005 yılında çıkan dram/gerilim türünde bir filmdir. Uçuş Planı filminin yönetmenliğini Robert Schwentke yaparken, senaristliğini Billy Ray ve Terry Hayes birlikte üstlenmiştir. Peki, Uçuş Planı (Flightplan) filminin konusu ne? Uçuş Planı (Flightplan) filminin oyuncuları kim? Uçuş Planı (Flightplan) filmi hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Uçuş Planı Film Konusu

Uçuş Planı (Flightplan) filminin konusu ne?

Uçuş Planı, yerden 37.000 feet yüksekte kızını kaybeden bir annenin yaşadıklarını konu alıyor. Yakınlarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Kyle Pratt, yanında küçük kızı Julie'yle beraber Berlin'den ABD'ye doğru yola çıkar. Sessiz sakin başlayan yolculuğun bir noktasında uyukalan Kyle, küçük kızının ortadan kaybolduğunu fark eder. Telaşlanır ve çevresindekiler ile mürettebattan yardım ister. Ancak uçaktaki kimse kızın varlığını bile hatırlamaz ve Kyle'ın akıl sağlığından şüphe etmeye başlarlar. Bunun üzerine Kyle annelik içgüdülerine dinleyerek uçağı birbirine katar.

Uçuş Planı Film Oyuncuları

Uçuş Planı (Flightplan) filminin oyuncuları kim? 

Jodie Foster-Rolü : Kyle Sherin

Michael Irby-Rolü : Obaid

Assaf Cohen-Rolü : Ahmed

Marlene Lawston-Rolü : Julia Pratt

Matt Bomer-Rolü : Eric

Spencer Conner-Rolü : SWAT Team leader

Türkiye'nin en büyük ikinci kütüphanesi Gaziantep'te hizmete açıldı! Türkiye'nin en büyük ikinci kütüphanesi Gaziantep'te hizmete açıldı!

Mary Gallagher-Rolü : Mrs. Loud

Christopher Gartin-Rolü : Mike

Uçuş Planı Film

Uçuş Planı (Flightplan) filmi hangi kanalda yayınlanacak?

Uçuş Planı (Flightplan) filmi 2 Nisan Salı günü saat 20:00'de Kanal D'de yayınlanacak.

Kaynak: Haber Merkezi