Çiçek balını hepimiz çok severiz ve mutfaklarımızdan eksik etmek istemeyiz. Balın birçok sağlık sorununa iyi geldiğini ve çocuklarımızın özellikle tüketmelerinin gerektiğini biliyoruz. Durum bu şekilde olunca herkes balın organik olanını tüketmek ister. Bal fiyatlarının iklim şartları ve hayatın vermiş olduğu zorluklar neticesinde tüketiciye ulaşana dek verilen tüm emeklerin karşılığında bal maliyetine ulaşım gibi birçok giderde eklenince bal fiyatları tavan yapıyor. Buna rağmen bazı fırsatçıların sahte balı aynı fiyatla piyasaya sürmesi işleri iyice zora sokuyor. Balkonak firması ise bu gibi sorunlara son vererek sizlerin tam anlamıyla gerçek ve sağlıklı bal satın almasını mümkün kılıyor.

Balkonak çiçek balı nedir?

Balkonak çiçek balıaslında hepimizin tam olarak istediği organik çiçek balıdır. Hiçbir şekilde işlemden geçmeyen ( balın ısıtılıp soğutulması, şeker eklenmesi olmayı) direk arıcıdan tüketiciye ulaşan organik ve ekonomik çiçek balıdır. İçerisinde hiçbir şekilde yapay veya kimyasal madde olmadan üretimden tüketiciye ulaşan tek kaliteli baldır.

Balkonak toptan süzme çiçek balı satışı

Balkonak.Com üzerinden yapacağınız çiçek balı satışları organik ve ekonomiktir. Ancak Balkonak üzerinden toptan doğal çiçek balı almak isterseniz eğer, yöneticiler tarafından sizlere güzel indirimler uygulanmaktadır. Bunlara ek olarak toptan bal alan kişilere bazı hediyelerinde yapıldığını belirtmek isteriz.

Hangi ballar üretiliyor?

Balkonak olarak kendimize ait olan kovanlar ile ağırlık olarak marmara bölgesinde bal üretimi yapmaktayız. kendi ürettiğimiz balların satışını yaptığımız için dışarıdan bal alıp satışını yapmamaktayız. Kendi gözümüzle görüp ürettiğimiz balları gönül rahatlığı ile müşterilerimize sunmaktayız. Sapanca bölgesinde ağırlı kestane balı üretimi yapmakta olup, çiçek balı, kara çalı balı ve yayla balı zamanlarında gezici arıcılık yaparak arıların daha iyi nektar alabilecekleri bölgelere taşımaktayız. Bal sezonunun toplu bal almak veya sadece kestane balı almak isterseniz bal kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.
Editör: TE Bilisim