Survivor All Star'da ekrana gelen son bölümde oyun alanında yer almayan Ogeday Girişken'in son durumuna ilişkin son durum merak konusu oldu. Survivor All Star'da bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde Mavi takım için düzenlenen Acil durum konseyinde yarışmacıların Ogeday hakkında söyledikleri Ogeday yarışmayı bıraktı mı sorusunu akıllara getirdi. Peki Survivor All Star'da Ogeday yarışmadan ayrıldı mı, ne oldu? İşte detaylar...

SURVİVOR OGEDAY OYUNLARDA NEDEN YOK?

385x218-survivor-ogeday-girisken-kimdir-kac-yasinda-nereli-survivor-2022-ogeday-girisken-oynadigi-diziler-1642184820533

Survivor All Star yayınlanan yeni bölüm fragmanında Mavi takım için acil durum konseyi düzenleniyor. Acil durum konseyinde ilk söz hakkı alan Yasin Obuz, Üst eşofmanını giydi, sonrasında ayakkabılarını bağlamaya başladı. Napıyorsun sen dedim? Aynı şeyi düşünüyorsak sakın yapma dedim ifadelerini kullandı. Sonrasında söz hakkı alan bir diğer isim Furkan ise Ogeday'a aşırı kızgınım bizi yalnız bıraktığı için açıklaması ile merak uyandırdı. Bu gelişmeler Ogeday, Survivor'ı bıraktı mı sorusunu gündeme getirdi. Detaylar ekrana gelecek olan yeni bölümde belli olacak.

Onur Seyit Yaran'ın ablasından şok iddialar Onur Seyit Yaran'ın ablasından şok iddialar

ACUN ILICALI'DAN ACİL DURUM KONSEYİ AÇIKLAMASI

Survivor'da ekrana gelen son bölümde açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, Mavi takımda bir diğer sorun da Ogeday! Ogeday ile ilgili Mavi takımla Acil durum konseyi yapacağız. Sonrasında durum ile ilgili Kırmızı takımı da bilgilendireceğiz açıklamasında bulundu. 

Ogeday Girişken-1

Kaynak: Haber- Eren Güvendik