Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların Şubat ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay ‘koç’ burcunu neler bekliyor? Koç burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte ‘koç’ burcunu şubat ayında bekleyenler...

koç

ŞUBAT AYINDA KOÇ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Astrolog Gülnihal Öztürk'in yazdığı ve NTV'de yer alan habere göre koç burcunu bu ay şunlar bekliyor:

30 Nisan burç yorumları! Bugün neler olacak? Hangi burçlar dikkatli olmalı? 30 Nisan burç yorumları! Bugün neler olacak? Hangi burçlar dikkatli olmalı?

Sevgili Koç, Şubat ayında kariyeriniz ve işinizle ilgili ani fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Bu ay sosyal çevrenizde güçlü bağlantılar, arkadaşlar edinecek ve beraber iş yapabilmenin yöntemlerini arayacaksınız. Harcamalar ve yatırımlar konusunda dikkat etmeniz gereken bir ay olacak. Beklediğiniz ödemelerin gecikmesi, yatırımlarınızdan kazanç sağlamak konusunda güçlük yaşayabilirsiniz. Fırsat gibi gördüğünüz şeylerden zarar görebilirsiniz, başkalarının yönlendirmeleri veya yaptıklarını kopyalamak yerine kendi yöntemlerinizi oluşturmanız size fayda sağlayacaktır.

Ortaklı işlerden zarar etme ihtimaliniz yüksek. Partnerinizle ilişkinizi toparlamanız ve herkesin kendi özgürlükleri çerçevesinde hareket etmesi ikişkinize yeni bir düzen getirebilir. Ayın son hafta çalışanlarınız veya beraber çalıştığınız insanlar ile iletişim kurmakta güçlük çekebilirsiniz. Hesap ve muhasebe konularıyla ilgileneceksiniz. Fikir alışverişi yaparken anlaşılmadığınızı hissedebilirsiniz. Beslenme düzeninizle ilgili dikkat etmeniz gerekli, alacağınız ilaçların yan etkilerini görme ihtimaliniz yüksek. Bu ay ilaç ve gıda zehirlenmelerine karşı dikkatli olmalısınız. Yine ayın sonunda gerçekleşen dolunay işinizle ilgili yapacağınız proje teslimleri kazançlarınızı, değerinizi arttırmanıza yardımcı olacaktır.

Kaynak: Haber Merkezi