Inter Milan Kulübü'nün sahini iş insanı Steven Zhang merak edilen isimler arasında. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Steven Zhang kimdir? Steven Zhang kaç yaşında? Steven Zhang ne iş yapıyor? Steven Zhang'ın serveti ne kadar'' sorularını aratıyor. Peki, Steven Zhang kimdir? Steven Zhang kaç yaşında? Steven Zhang ne iş yapıyor? Steven Zhang'ın serveti ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Steven Zhang Serveti

Steven Zhang kimdir?

Steven Zhang, 21 Aralık 1991 tarihinde Nanjing'de doğmuştur. Zhang, Suning Holdings Group'un kurucusu ve başkanı olan Çinli milyarder Zhang Jindong'un oğludur. Steven Zhang, İtalya Serie A ekiplerinden Inter Milan'ın başkanıdır.

Suning International'ın Başkanı olarak Steven Zhang, işletmenin uluslararası genişlemesine ve gelecek hedeflerine öncülük etme konusunda nihai sorumluluğa sahiptir. Suning International, Suning Holdings Group'un bir parçasıdır - ticari dev, Çin'deki en büyük 500 devlete ait olmayan kuruluş arasında ikinci sırada yer almaktadır ve yıllık 665,3 milyar RMB (yaklaşık 103 milyar ABD Doları) geliriyle gelir açısından en büyük özel sivil toplum şirketleri listesinde yer almaktadır. 

Steven Zhang Ne Iş Yapıyor

Çağlayan Topaloğlu'nun eşi İpek Tokat kimdir? Çağlayan Topaloğlu'nun eşi İpek Tokat kimdir?

Aynı zamanda, şu anda Çin'in en değerli perakende markası olarak sıralanan ve toplam 269.198 milyar RMB marka değeri ile dünyanın en büyük şirketlerinin yer aldığı Fortune Global 500 Listesi'nde üst üste üç yıl boyunca yer alan akıllı perakende yan kuruluşu Suning.com'un da sahibidirler. İşletme geliri 39 milyar S$'ın üzerinde. 

Steven Zhang Kimdir

Steven Zhang'ın serveti ne kadar?

Steven Zhang'ın tam serveti bilinmemektedir. Babası Zhang Jindong'un serveti Forbes tarafından 8,3 milyar dolar olarak belirtilmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi