Trendyol'un 19 Mayıs özel reklamı yayınlandı Trendyol'un 19 Mayıs özel reklamı yayınlandı

Servet Operasyonu filmi 2023 yılında çıkan aksiyon/gerilim türünde bir filmdir. Servet Operasyonu filminin yönetmenliğini Guy Ritchie yaparken, senaristliğini Ivan Atkinson ve Marn Davies birlikte üstlenmiştir. Peki, Servet Operasyonu filminin konusu ne? Servet Operasyonu filminin oyuncuları kim? Servet Operasyonu filmi nerde çekildi? İşte tüm merak edilenler...

Servet Opersyonu Filmi

SERVET OPERASYONU FİLMİNİN KONUSU NE?

Servet Operasyonu, dünya için büyük tehdit oluşturan yeni bir ölümcül silah teknolojisinin ticarileştirilmesini önlemek için zorlu bir maceraya atılan bir ajanın hikayesini konu ediyor. M16 ajanı Orson Fortune, dünya için büyük tehdit oluşturan yeni bir ölümcül silah teknolojisinin ticarileştirilmesini önlemek için uluslararası bir istihbarat ittifakı olan "Five Eyes" tarafından işe alınır. Bu süreçte CIA teknoloji uzmanı Sarah Fidel ile birlikte çalışmak zorunda bırakılan Fortune, zengin bir silah tüccarının izini sürmeye çalışırken dünyayı dolaşmak zorunda kalır.

Servet Operasyonh Konu

SERVET OPERASYONU FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

Jason Statham-Rolü : Orson Fortune

Aubrey Plaza-Rolü : Sarah Fidel

Cary Elwes-Rolü : Nathan Jasmine

Hugh Grant-Rolü : Greg Simmonds

Josh Hartnett-Rolü : Danny Franscesco

Kaan Urgancıoğlu-Rolü : Casa

Eugenia Kuzmina-Rolü : Marcia

Max Beesley-Rolü : Ben Harris

Servet Operasyonu Oyuncuları

SERVET OPERASYONU FİLMİ NERDE ÇEKİLDİ?

Çekimleri Antalya'da gerçekleşen Servet Operasyonu'nun aksiyon sahneleri özellikle Kaleiçi bölgesi, Su Kemeri, EXPO alanı ve Cumhuriyet Meydanı'nın yanı sıra 2 bin yıllık Aspendos Antik Tiyatrosu'nda geçiyor.

Kaynak: Haber Merkezi