HaberTürk gazetesinden Gazeteci Mustafa Şekeroğlu'nun ortaya çıkardığı bilgilere göre, iş dünyasının tanınmış isimlerinden Seçil Erzan'ın kendi el yazısıyla hazırladığı borç listesi şaşkınlık yarattı. Özellikle futbol camiasından pek çok ismin adının geçtiği listede, önemli spor figürlerinin mali ilişkileri gün yüzüne çıktı.

Fatih Terim Fonu

Suudi Arabistan'da ülke tarihinin ilk mayolu defilesi düzenlendi! Suudi Arabistan'da ülke tarihinin ilk mayolu defilesi düzenlendi!

Daha önce Arda Turan ile Seçil Erzan arasında geçen ses kayıtlarında, Arda Turan'ın Seçil Erzan'dan alacaklarını düzenli bir şekilde göndermesini talep ettiği ortaya çıkmıştı. Soruşturma dosyasında bulunan el yazısıyla yazılmış iki farklı borç listesi, işin boyutlarını daha da büyüttü.

arda-turan-atletico-1591630079-40854

Arda Turan'ın, "100 kişi var mı?" sorusu üzerine Seçil Erzan'ın "Hayır, bu kadar yok" cevabını verdiği belirlendi. Erzan'ın, bu isteğe cevaben hazırladığı liste ise dava dosyasının içinden çıkan belgeler arasında bulundu. Listede, özellikle futbol dünyasından tanıdık isimlerin adları dikkat çekerken, "Ödeme yapılmayanlar" başlığı altında Fatih Terim ile eşi Fulya Terim'in isimleri de yer alıyor.

Fulya Terim

Erzan'ın el yazılı listesinde, Emre Belözoğlu, Arda Turan ve Muslera gibi ünlü futbolcuların yanı sıra Ayhan Akman, Süleyman Aslan, Semih Kaya ve Fırat Özdemir gibi isimlere fazladan ödeme yapıldığı belirtiliyor. Bu detaylar, futbol camiasında büyük yankı uyandırdı.

Seçil Erzan

Soruşturma dosyasının açığa çıkardığı bu bilgiler, kamuoyunda büyük bir merak uyandırdı ve Seçil Erzan ile ilgili soru işaretlerini artırdı. Olayın daha da derinleşmesi beklenirken, kamuoyu, bu gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor.

Seçil Erzan ListeSeçil Erzan Liste 2Seçil Erzan Liste 1

Kaynak: Haber Merkezi