Fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan özel bir bankanın şube müdürü Seçil Erzan hakim karşısına çıktı.

Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan'ın adı, Galatasaraylı futbolcular dahil birçok kişiyi 55 milyon dolar dolandırdığı iddiasıyla anılmaya başlandı. Peki, Seçil Erzan Kimdir, Kaç yaşında? Futbolcuları Dolandıran Seçil Erzan ne iş yapıyor? Seçil Erzan hangi bankanın müdürü? işte tüm detaylar.

Ayşe Berris Ekinci kimdir? Ayşe Berris Ekinci kimdir?

turan

Seçil Erzan Kimdir?

Denizbank Şube Müdürü olarak görev yapan Seçil Erzan, bankacılık sektöründe yer almış ve Galatasaraylı ünlü futbolcuların banka işlemleriyle ilgilenmiştir. 

sadsadaw

Seçil Erzan'ın Suçu Ne, Neden Tutuklandı?

Seçil Erzan'ın özel bir bankanın Florya Şubesi'nde çalıştığı dönemde, Galatasaraylı futbolcuların banka işlemleri burada gerçekleşiyordu. Erzan'ın bu dönemde ticari ilişkiler kurduğu isimlerle bir dolandırıcılık planı içerisine girdiği iddia edildi. İddialara göre, Erzan, bu süreçte Galatasaraylı oyuncular Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera, Selçuk İnan gibi isimleri 55 milyon dolar dolandırdı.Selçuk İnan gündem

Seçil Erzan kaç yaşında, nereli?

Seçil Erzan'ın yaşı ve nereli olduğu ile ilgili bir bilgiye ulaşılamamıştır.fatih terim

BEN YAPARIM ÖZGÜVENİYLE BAŞLADI HER ŞEY'

Mahkemeye ilk kez çıkan Seçil Erzan suçlandığı konunun anatomisini, "Her şey gereksiz 'ben yaparım' özgüveniyle başladı. Bu hayat banka müdürü Seçil Erzan olmaktan daha zormuş. Genel müdürümüz bize, 'Benim şube müdürlerim kaptanlarımdır. Çıplak ayakla kor üstünde yürür' derdi. Ben şubat ayına kadar korların üstünde yürüdüm." ifadeleriyle açıkladı.

Fondaki para hakkında herhangi bir suçu olmadığının altını çizen Erzan, "Dolandırıcı olsam gemi batar ben kurtulurdum. Suça konu olan bakiyenin bende olmadığı, bu bakiyeyi bir yerde saklamadığımı, bununla bir şeyler almadığımı salondakilerin bildiğini çok iyi biliyorum. Bakiyenin 45 milyon olmadığını bildiklerini de biliyorum." şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Editör: İrem Akbaş