Fon dolandırıcılığı iddialarıyla gündeme gelen Seçil Erzan'ın 6 aylık telefon dökümleri incelenmeye devam ediyor. İncelemeler sonucunda, Erzan'ın sadece iş insanları ve futbolcularla değil, aynı zamanda ünlü oyuncu Ata Demirer ile de iki kez görüştüğü ortaya çıktı.

Seçil Erzan

Erzan'ın telefon kayıtları, futbolculardan sonra dikkat çeken bir ismin, Ata Demirer'in de bu olayla bağlantılı olduğunu gösteriyor. Erzan'ın kırık telefonu açılarak detaylı incelemelere başlandı ve kimlerle mesajlaştığı, kimlerle konuştuğu tek tek ortaya çıkartılıyor. Ayrıca, 6 aylık Hücresel Takip Sistemi (HTS) kayıtları da inceleniyor.

Seçil Erzan 1

HTS kayıtlarında dikkat çeken bir numara, ünlü oyuncu Ata Demirer'e ait olduğu belirlendi. İkili arasındaki ilk telefon görüşmesi 15 Ocak'ta gerçekleşti. Erzan'ın Demirer'i aradığı ilk görüşme sadece 1 saniye sürdü, ancak bir gün sonra Ata Demirer, Seçil Erzan'ı 131 saniye boyunca aradı. Görüşme içeriği henüz netlik kazanmış değil.

Başakşehir’de iş yerinde patlama kamerada Başakşehir’de iş yerinde patlama kamerada

Fatih Terim Fonu

İki ünlü ismin Bozcaada'da ev sahibi olmaları, tanışmalarını sağlayan bir etken olabilir mi, yoksa Ata Demirer de futbolcular gibi Seçil Erzan'ın dikkatini çeken isimler arasında mı yer alıyor, bu sorular şimdilik yanıt bekliyor.

ata demirerin son hali

Olayla ilgili detaylar gelmeye devam ederken, Erzan ve Demirer'in arasındaki ilişki merakla beklenen gelişmeler arasında yer alıyor.

Kaynak: Haber Merkezi