Oyuncu Saruhan Hünel'in ameliyat olduğu ortaya çıktı. Bu gelişme sonrası Saruhan Hünel'in hayatı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Saruhan Hünel kimdir? Saruhan Hünel kaç yaşında, nereli? Saruhan Hünel evli mi? Saruhan Hünel'in eşi kimdir? Saruhan Hünel'in sevgilisi kimdir? Saruhan Hünel hangi dizilerde rol aldı? Saruhan Hünel'in sağlık durumu nasıl'' sorularını aratıyor. Peki, Saruhan Hünel kimdir? Saruhan Hünel kaç yaşında, nereli? Saruhan Hünel evli mi? Saruhan Hünel'in eşi kimdir? Saruhan Hünel'in sevgilisi kimdir? Saruhan Hünel hangi dizilerde rol aldı? Saruhan Hünel'in sağlık durumu nasıl? İşte tüm merak edilenler...

Saruhan Hünel Kimdir

Erkan Yolaç'ın oğlu Mehmet Yolaç kimdir? Erkan Yolaç'ın oğlu Mehmet Yolaç kimdir?

SARUHAN HÜNEL KİMDİR?

Saruhan Hünel, 7 Ocak 1970 tarihinde İstanbul'da doğdu. Anne tarafı Bağdat'tan Türkiye'ye gelen Arap olan, Saruhan Hünel'in baba tarafı ise Arnavut kökenlidir. Sanat hayatına ilk olarak mankenlikle başladı. Kardeşi Aslı Hünel şarkıcı, babası ise Türkiye dans şampiyonu Mehmet Fevzi Hünel'dir. Saruhan Hünel'in babası Mehmet Fevzi Hünel, koronavirüs nedeniyle öldü. Hünel, son olarak Kuruluş Osman dizisinde "Alişar" rolünü canlandırmıştır.

Saruhan Hünel Tv Sağlık Durumu

SARUHAN HÜNEL TV DİZİLERİ

Arjen (2024) - Azim

Kuruluş Osman (2019-2020) - Alişar Bey

Karagül (2015) - Kenan

Oğurlanmış Arzular (2013) - Azerbaycan TV dizisi

Araf Zamanı (2012) - Ali

Yeni Baştan (2009)

Serçe (2008) - Doğu

Kaybolan Yıllar (2006-2007) - Esmer

Melek (2002) - Ferhat

Aynalı Tahir (1998-2002) - Tilki Ekrem

Kaygısızlar (1995) - Mahallenin Kasabı

Tatlı Betüş (1993) -

Gündüzün Karanlığı (1992)

Saruhan Hünel Eşi

SARUHAN HÜNEL'İN EŞİ KİMDİR?

Saruhan Hünel'in eski eşi Sergin Akyaz'dır. Saruhan Hünel ve Sergin Akyaz, 2003–2010 yılları arasında evli kalmıştır.

Saruhan Hünel Kardeşi Aslı Hünel

SARUHAN HÜNEL'İN SAĞLIK DURUMU

Bir süredir kalp rahatsızlığı yaşayan Hünel'in, ameliyata alındığını kardeşi Aslı Hünel sosyal medya hesabından paylaştı. Aslı Hünel paylaşımında, "Canım ağabeyim Saruhan Hünel bir süredir kalp ile ilgili sıkıntı yaşıyordu. Bu sabah kalp ameliyatına alındı. Sevenlerimiz dua ederse mutlu oluruz. Yer gök dua iyi olacaksın Allah'ın izniyle" sözlerine yer verdi. Ameliyattan çıkan Saruhan Hünel'in  operasyonun başarılı geçtiği belirtildi. 

Kaynak: Haber Merkezi