Meme kanserini yenen şarkıcı Şimal, beyninde tümor olduğunu açıklamasını ardından gündem oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, ''Şarkıcı Şimal kimdir? Şarkıcı Şimal kaç yaşında? Şarkıcı Şimal nereli? Şarkıcı Şimal'in soyadı ne? Şarkıcı Şimal evli mi? Şarkıcı Şimal'in sağlık durumu nasıl'' soruları aratılıyor. Peki, Şarkıcı Şimal kimdir? Şarkıcı Şimal kaç yaşında? Şarkıcı Şimal nereli? Şarkıcı Şimal'in soyadı ne? Şarkıcı Şimal evli mi? Şarkıcı Şimal'in sağlık durumu nasıl? İşte tüm merak edilenler..

Şarkıcı Şimal Nereli

ŞARKICI ŞİMAL KİMDİR?

Şarkıcı Şimal 25 Nisan 1986 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 400'e yakın bestesi bulunan genç şarkıcı, ilk olarak 2012 yılında çıkış yapatı. Başlangıç adlı albümünün prodüktörlüğünü Özken Ulusoy, aranjörlüğünü Taşkın Sabahtan ve Erdem Kınay üstlendi.

Söz ve müziği Şimal Tebessüm Eden'e ait olan albümde aranjörü Taşkın Sabahtan’ın yaptığı Şimal Yıldızı adlı şarkının klip yönetmenliğini ise Enmir Khalilzadeh üstlendi.

Şarkıcı Şimal Kimdir

ŞARKICI ŞİMAL KAÇ YAŞINDA?

Şarkıcı Şimal 37 yaşındadır.

Şarkıcı Şimal Sağlık Durumu

ŞARKICI ŞİMAL ASLEN NERELİ?

Şarkıcı Şimal'in aslen nereli olduğu bilinmiyor.

Şarkıcı Şimal

Kalben kimdir? Kalben neden gözaltına alındı? Kalben kimdir? Kalben neden gözaltına alındı?

ŞARKICI ŞİMAL'İN SOYADI NE?

Şarkıcı Şimal'in soyadı bilinmiyor.

Şarkıcı Şimal Evli Mi

ŞARKICI ŞİMAL EVLİ Mİ?

Şarkıcı Şimal evli değilidir. Sevgilisi Necati Arıcıdır.

Şarkıcı Şimal Sevgilisi

ŞARKICI ŞİMAL'İN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Geçtiğimiz yıl meme kanserini yenen şarkıcı Şimal'den üzen haber geldi. Ünlü şarkıcı Şimal sosyal medya hesabından beyin tümörü olduğunu duyurdu. Ünlü şarkıcı kötü haberi "Maalesef bu sefer beyinde tümör gördüler. Diyecek bir şeyim yok dualarınızı beklemekten başka." Ameliyat" dediler çok üzgünüm

Kaynak: Haber Merkezi