PRİSON BREAK DİZİ KONUSU NEDİR?

Prison Break dizisi, en iyi yabancı dizilerin içinde sıralama üstlerde yer alıyor. ABD yapımlı dizi, İngilizce olarak yayınlanmıştır. Ödüllü dizi Prison Break konu olarak; Lincoln karakterinin işlemediği bir suç dolayısıyla suçlanmasını konu edinmiştir. Başkanın kardeşini öldürdüğüne dair suçlamalarla Lincoln karşılaşmıştır. O nedenle de mahkûm olan Lincoln, idam cezası almıştır. Lincoln kardeşiyle beraber hapse girer. Hayatları da hapse girmeleriyle birlikte önemli ölçüde değişmiştir. Daha sonra hapisten çıkmak için kardeşiyle Lincoln kaçma planları yapmaya başlar. Plan olumlu sonuçlanmadığı takdirde Lincoln suçu olmadığı halde idam edilecektir.

8032342A79Df29A86Dff8172Eb9D5070

Kanunsuzlar (Lawless) filminin konusu nedir, oyuncuları kim? Kanunsuzlar (Lawless) filminin konusu nedir, oyuncuları kim?

Başarılı bir mühendis karakterini dizide Michael canlandırıyor. Haksız şekilde hapishanede yatan abisini kurtarmak için çalışmalar başlatır. Onun için banka soygunu planlamaya başlamıştır. Michael, her konuyu ince detaylarına kadar düşünmüştür. Soygunun arkasından nereye kaçacağına kadar tüm noktaları Michael çok iyi planlamıştır. Hatta hapishane krokisini dahi çizmiştir. 

Prison

Kaynak: Haber Merkezi