Hollanda Eredivisie'nin 24. hafta mücadelesinde Ajax ile Utrecht karşı karşıya geldi. Mücadele, Ajax'ın 2-0'lık galibiyeti ile tamamlandı. Ajax formasıyla ilk kez 11'de başlayan Ahmetcan Kaplan dikkatleri üzerine çekti. Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Pierre van Hooijdonk, Ahmetcan Kaplan'ın performansı için açıklamalarda bulundu. 

Ahmetcan Kaplan Mevki

VAN HOOIJDONK: "AHMETCAN BENİ GERÇEKTEN BÜYÜLEDİ"

Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen eski futbolcu Pierre van Hooijdonk, Hollanda televizyonuna yaptığı açıklamada, "Uzun zamandır Ajax'ı ilk kez bu kadar sıkı buldum. Neredeyse hiç pozisyon vermediler. Bence Utrecht uzun zamandan beri Ajax'a karşı bu kadar az pozisyon yaratmayı başaran ilk kulüp. Savunmada Ahmetcan Kaplan ilgimi çekti. Beni gerçekten büyüledi. Her şey oldukça güzel görünüyor'' ifadelerini kullandı.

Buse Naz Çakıroğlu'ndan altın madalya! Buse Naz Çakıroğlu'ndan altın madalya!

Ahmetcan Kaplan Hangi Takımda

VAN'T SCHIP'TEN AHMETCAN KAPLAN AÇIKLAMASI

Ajax Teknik Direktörü Johnny Van't Schip, 2-0'lık galibiyetinden ardından açıklamalarda bulundu. Van't Schip, "Ahmetcan gerçekten de forveti ısırabilen ve ikili mücadelelere girebilen bir merkez defans oyuncusu olduğunu çok net bir şekilde gösterdi. Ayrıca topla çok sakin, doğru opsiyonu aramaya çalışıyor. Eğer bu yoksa ve farklı bir şekilde savunma yapmamız gerekiyorsa, bunu da yapıyor. Bizim için bir takviye ve sakatlıklarının ardından kadromuza kattığımız bir oyuncu. En hızlısı değil ama pozisyonel olarak güçlü" açıklamalarında bulundu.

Ahmetcan Kaplan kimdir? Ahmetcan Kaplan kimdir?