Eski Milli futbolcu Okan Buruk'un hayatı merak ediliyor. Yurttaşlar, arama motorlarında ''Okan Buruk kimdir? Okan Buruk kaç yaşında, nereli? Okan Buruk evli mi? Okan Buruk'un başarıları ne'' sorularını aratıyor. Peki, Okan Buruk kimdir? Okan Buruk kaç yaşında, nereli? Okan Buruk evli mi? Okan Buruk'un başarıları ne? İşte tüm detaylar...

OKAN BURUK KİMDİR?

Okan Buruk 19 Ekim 1973 yılında İstanbul'da doğdu. Türk teknik direktör ve eski millî futbolcudur. Şu anda Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın teknik direktörüdür. Futbol kariyeri Galatasaray altyapısında başladı ve 10 yıl bu takımda forma giydi. Sonrasında sırasıyla Inter, Beşiktaş, Galatasaray ve İstanbul BB takımlarında forma giydi. 56 millî takım maçında yer aldı. Teknik direktörlük hayatında ilk olarak Akhisar Belediyespor ile bir Türkiye kupası, ardından Başakşehir FK ile bir Süper Lig şampiyonluğu elde etti. Daha sonra başına geçtiği Galatasaray ile Süper Lig'in "en uzun galibiyet serisi", "en uzun iç saha galibiyet serisi" ve "en yüksek puan ortalaması" rekorlarını kırarak şampiyonluk elde etti.

Okan Buruk Kimdir

OKAN BURUK KAÇ YAŞINDA?

Okan Buruk 50 yaşındadır.

Okan Buruk Kaç Yaşında

OKAN BURUK NERELİ?

İstanbul'da doğan Okan Buruk'un aslen nereli olduğu bilinmemektedir.

Okan Buruk Nereli

Serap Belovacıklı kimdir? Serap Belovacıklı kimdir?

OKAN BURUK EVLİ Mİ?

Okan Buruk Nian Buruk ile evlidir. Çiftin Ali Yiğit Buruk adında 1 çocuğu vardır.

Okan Buruk Eşi

OKAN BURUK'UN BAŞARILARI NE?

Futbolculuğu döneminde Türkiye'de 7 Süper Lig, 6 Türkiye kupası, 1 Türkiye Süper Kupası kazandı. Avrupa'da ise Galatasaray ile UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupası sahibi oldu. Ayrıca Galatasaray'ın Real Madrid'i 2-1 yenerek 2000 UEFA Süper Kupası'nı kazanmasıyla maçın adamı seçildi.

Okan Buruk Başarıları Ne

Kaynak: Eren GÜVENDİK