Netflix Türkiye’nin en çok izlenen filmlerinden biri olan Gözyaşı Ustası filmi merak ediliyor. Peki, Gözyaşı Ustası filminin konusu ne? Gözyaşı Ustası filminin oyuncuları kim? Gözyaşı Ustası filmi kitap uyarlaması mı? İşte detaylar...

Kabus Evi (Haunt) filminin konusu ne? Kabus Evi (Haunt) filminin konusu ne?

Gözyaşı Ustası Konusu

GÖZYAŞI USTASI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Yetimhanede zorlu bir çocukluk geçirdikten sonra aynı aile tarafından evlat edinilen Nica ve Rigel, beklenmedik ama karşı koyması güç duygularla birbirine yakınlaşır.

Gözyaşı Ustası Oyuncuları

GÖZYAŞI USTASI FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Caterina Ferioli  Nica

Simone Baldasseroni     

Angelo Tanzi     

Nicky Passarella

Alessandro Bedetti

Gözyaşı Ustası

GÖZYAŞI USTASI FİLMİ KİTAP UYARLAMASI MI?

Gözyaşı UstasI, Alessandro Genovesi tarafından yönetilen Erin Doom'un aynı adlı romanından uyarlanan 2024 yapımı İtalyan romantik filmdir. Film 4 Nisan 2024 tarihinde Netflix'te yayınlandı.

Nica, her zaman hikâyelerin anlatıldığı Grave adlı bir yetimhanede yaşayan on yedi yaşında bir kızdır. Bu hikâyelerin en ünlüsü, insanların kalplerinde yaşayan tüm korku ve endişeleri dövmekle suçlanan mavi gözlü gizemli bir zanaatkâr olan Gözyaşı Ustası'nın hikâyesidir. Bir gün kız nihayet evlat edinilir, ancak bilmediği nedenlerden dolayı ondan nefret eden gizemli bir çocuk olan Rigel de onunla birlikte götürülür.

Kaynak: Haber Merkezi