Terkinler çetesinin lideri Nazi Terkin, gündemden düşmüyor. Arama motorlarında, "Nazi Terkin kimdir? Terkinler çetesinin lideri Nazi Terkin nereli, kaç yaşında? Nazi Terkin ne iş yapıyor, evli mi" soruları aratılıyor. Peki, Nazi Terkin kimdir? Terkinler çetesinin lideri Nazi Terkin nereli, kaç yaşında? Nazi Terkin ne iş yapıyor, evli mi? İşte tüm merak edilenler...

gözaltı-1

Semiha Yankı kimdir? Semiha Yankı kimdir?

NAZİ TERKİN KİMDİR?

Terkinler çetesinin lideri olduğu bilinen Nazi Terkin, iki oğluyla birlikte tutuklandı.İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın soysal medya hesabından duyurusunu yaptığı Bursa, İnegöl merkezli Terkinler çetesi operasyonunda 35 kişiden 16'sı tutuklanırken, dokuzu adli kontrol olmak üzere 19 kişi serbest bırakıldı.

'Tefecilik', 'Yağma', 'Nitelikli dolandırıcılık' ve 'İnsan ticareti' suçlamalarıyla 25 Eylül'de dört ilde yapılan operasyon, İnegöl, İstanbul, Ankara ve Erzurum'daki 57 adrese eş zamanlı yapıldı. Aralarında çete lideri ile bir kamu görevlisinin de bulunduğu 35 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin ev, iş yerleri ve araçlarındaki aramalarda 7 tabanca, 5 pompalı av tüfeği, tabancalara ait 9 şarjör, 1387 mermi, 762 av tüfeği fişeği ele geçirildiği belirtildi.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.