Sultangazi'de yaşanan duygusal bir kayıp, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme oturdu. 4 yaşındaki Pomeranian cinsi köpek Leydi'nin sahibi olan küçük kız çocuğu Ömür Deva, gözyaşları içinde Müge Anlı'dan ve izleyicilerden yardım istedi.

Müge Köpek1

18 Mart tarihinde Sultangazi'de kaybolan Leydi'nin bulunması için acil bir arama başlatıldı. Özellikle Leydi'nin pembe tasmalı olduğu bilgisine dikkat çekilerek, köpeğin bulunması için bölge halkından destek talep ediliyor.

Kızıl Goncalar 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı? Kızıl Goncalar 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı?

Sahibi Ömür Deva'nın çaresiz çağrısıyla, Sultangazi'de ve çevresinde yaşayanlar arasında duyarlılık artarken, sosyal medyada da #LeydiyiBulalım etiketiyle paylaşımlar yapılmaya başlandı.

Müge Köpek

Leydi'nin kaybolmasından dolayı büyük üzüntü yaşayan Ömür Deva, köpeğinin bir an önce bulunmasını dilerken, izleyiciler de bu duygusal çağrıya sessiz kalmadı.

Eğer Leydi'yi gören veya bilgi sahibi olanlar,Müge Anlı'ya veya en yakın polis karakoluna başvurarak Leydi'nin bulunmasına yardımcı olabilirler.

Müge Köpek3

Kayıp Leydi'nin bulunması için tüm toplumun desteği beklenirken, sahibi Ömür Deva'nın yürek burkan çağrısı, Müge Anlı'nın programında yankılanmaya devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi