TV ekranlarında haftaiçi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı tüm hızıyla sürüyor. Kayıpların arandığı programda yeni bir vaka inceleniyor. Programda İzmir'de iki sene önce kaybolan 30 yaşındaki Zekiye Yıldırım aranıyor.

müge-1

Metroda bulduğu içi altın dolu çantayı polise teslim etti Metroda bulduğu içi altın dolu çantayı polise teslim etti

Programa Zekiye Yıldırım'ın kardeşi Ayşe Hanım katılmıştı. Ayşe Hanım, kardeşi ve 4 yaşındaki yeğeni Eymen'in İzmir Buca Şirinyer’den kaybolduğunu söylemişti. Kardeşinin ve kocası Ali Yıldırım'ın yasaklı madde kullandığını belirten Ayşe Hanım, eniştesinden şüplendiğini açıklamıştı. 

müge anlıda gözaltı

ÇOCUK YAŞIYOR

Bugünkü programda Zekiye Yıldırım ve 4 yaşındaki oğlu Eymir Yıldırım hakkında önemli bir bilgi ortaya çıktı. Programa katılan bir izleyici, "Ben Ali Yıldırım'ın iş arkadaşıyım. Öncelikle şunu söylemeliyim ki Eymir iyi. Ali Yıldırım'ın annesi bakıyor. Ali Yıldırım iki sene önce Zekiye Hanım'dan zorla Eymir'i almış. Ben Zekiye Hanım ile hiç tanışmadım ama hakkında bazı şeyler duydum. Zekiye Hanım daha konu yasaklı maddeler kullanmaya başlamış. Onu görenler halinin çok kötü olduğunu söylüyordu. Hatta öldüğü de söylendi bir ara. Çocuk yaşıyor ama annesi hakkında konuşulanlar bunlar" ifadelerini kullandı. 

Müge Anlı Zekiye Yıldırım

ŞÜPHELİ KOCA

Ayşe Hanım, kardeşinin eşi Ali Yıldırım'dan şühpelendiğini söyledi. Ayşe Hanım, Ali Yıldırım'ın yasaklı madde kullandığını belirtti. Müge Anlı günlerdir Ali Yıldırım'a programa katılması için seleniyor. 

müge anlı

Kaynak: Haber Merkezi