Ebru Ceylan kimdir, evli mi, çocuğu var mı? Ebru Ceylan kimdir, evli mi, çocuğu var mı?

Haber - Eren Güvendik

Mike Tyson'un hayatı boks severler tarafından merak ediliyor. Yurttaşlar, arama motorlarında ''Mike Tyson kimdir? Mike Tyson kaç yaşında, nereli? Mike Tyson evli mi? Mike Tyson Müslüman mı? Mike Tyson'ın başarılar ne'' sorularını aratıyor. Peki, Mike Tyson kimdir? Mike Tyson kaç yaşında, nereli? Mike Tyson evli mi? Mike Tyson Müslüman mı? Mike Tyson'ın başarılar ne İşte Mike Tyson hakkında her şey...

MİKE TYSON KİMDİR?

Michael Gerard Tyson, popüler ismiyle Mike Tyson, 30 Haziran 1966 yılında doğmuştur. 1985-2005 yılları arasında kariyer yapmış eski bir Amerikalı profesyonel boksör. 1987'den 1990'a kadar, dünyanın tek ağır sıklet şampiyonu olarak hüküm sürdü; WBA, WBC ve IBF ödüllerini aynı anda alan ve bunları art arda birleştiren tek boksör oldu. Boks geçmişlerinde, tüm zamanların en asi oyuncusu olarak tanımlanmaktadır. 

mike tyson

MİKE TYSON KAÇ YAŞINDA?

Mike Tyson 57 yaşındadır.

mike tyson 3

MİKE TYSON NERELİ?

Mike Tyson Amerikandır.

mike tyson 4

MİKE TYSON MÜSLÜMAN MI?

Hapishanede Müslüman olmuş ve Malik Abdülaziz ismini almıştır.

mike tyson 5

MİKE TYSON EVLİ Mİ?

Mike Tyson bir çok kez evlenmiş ve boşanmıştır. Mike Tyson bekardır ve 8 çocuk babasıdır.

mike tyson 6

MİKE TYSON'IN BAŞARILARI NE?

Tyson, 1986 yılında 20 yaşındayken WBC (Dünya Boks Konseyi) şampiyonu olmuştur. Bu başarısıyla tarihin en genç ağır sıklet dünya şampiyonu unvanını elde etmiştir. Tyson, kariyeri boyunca toplamda 3 kez dünya şampiyonu olmuştur. WBC, WBA (Dünya Boks Birliği) ve IBF (Uluslararası Boks Federasyonu) unvanlarını elde etmiştir. Tyson, profesyonel boks kariyeri boyunca toplamda 58 maç yapmıştır. Bu maçların 50’sini kazanmış, 6’sını kaybetmiş ve 2’si berabere bitmiştir.

mike tyson 7

Editör: Eren Güvendik