Toksik ebeveyn ne demek? Toksik ebeveyn özellikleri nedir? Toksik ebeveyn ne demek? Toksik ebeveyn özellikleri nedir?

 Türkiye’de devlet kurumları arasında ilkler arasında yer alan tanı, tedavi, radyasyon görüntüleme, mamografi, cerrahi ve estetik tedavilerinin yapıldığı takiplerinin tek bir merkezde toplandığı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Meme Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Hastaların ömürlerinin uzun olması için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, “Meme kanseri ile çok sık karşı karşıya kalıyoruz. Meme kanseri sadece kadınlarda değil, erkeklerde de görülüyor. Biz hastalarımız içeri girsin her şeyi içeride olsun bitsin istiyoruz” dedi.

Meme Kanseri (2)
Akdeniz Üniversitesi’nde Dünya Kanser Günü dolayısıyla Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın katılımıyla Türkiye’de ilkler arasında yer alan Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Meme Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi H Blok 2’nci katta açılışı yapılan merkez sayesinde meme kanseri tanıları çok kısa sürede konulabilecek. Sadece medikal tedavi değil, cerrahi tedavi, estetik tedavisi, sonraki süreçlerinin takiplerinin tek bir merkezde olması hastaların tedavi sürecini hızlandıracak.

Meme Kanseri (1)

"Meme kanseri sadece kadınlarda değil, erkeklerde de görülüyor"
Merkezin açılmasını hayırsever aileye borçlu olduklarını belirten Rektör Özkan, “Türkiye devlet kurumlarında bir ilk olarak bu merkezi açtık. Farkındalığı artırmak adına özellikle bu hafta açmak istedik. Meme kanseri ile çok sık karşı karşıya kalıyoruz. Meme kanseri sadece kadınlarda değil, erkeklerde de görülüyor. Biz hastalarımız içeri girsin her şeyi içeride olsun bitsin istedik. Tekrar evine gitsin, zaman kaybetmesin diyerek birçok merkezi burada topladık. Hastalarımızın tüm aşamaları bu merkezde yapılacak dedi.
 

Kaynak: İHA