Sezon başında bonservisi alınan Mauro Icardi'nin transferi uzun süre Wanda Nara'nın rahatsızlığı nedeniyle açıklanamamıştı.

Transferin gecikmesinin nedeni, Wanda Nara'nın yaşadığı rahatsızlık olduğu iddia edilirken Arjantinli bir gazeteci Nara'nın lösemi olduğunu açıklamıştı.

wanda-nara-dan-icardi-itirafi-cocuklugunda-hic-parasinin-olmadigini-ve-her-zaman_da539

WAN NARA'DAN HASTALIĞINA İLİŞKİN AÇIKLAMA GELDİ

Wanda Nara hastalığa hakkında ilk kez net bir açıklama yaptı.

Sosyal medyadan yaptığı açıklamayla lösemi olduğunu kaydeden Wanda, "Lösemiyim. İlk başlarda 'şu hastalığım var' diyordum. Sonra 'şu hastalık' diyebildim. Şimdi onu adıyla çağırıyorum." ifadelerini kullandı.

''SONUÇLARI ALMAYA GİTTİĞİMDE NEFESİM KESİLİYOR''

Hastalığı hakkında ilk haberi yapan Arjantinli gazeteci hakkında da konuşan Wanda Nara, "Her hafta Fundaleu'dan doktorum Dr. Miguel Pavlovsky'ye gönderilen testlerim var. Ayrıca hastalığın seyrine göre değişen bir tedavi görüyorum. Her hafta sonuçları almaya gittiğimde nefesim kesiliyor. Bu hassas bir konu özel kalmasını tercih ederdim ama anlıyorum. Lanata'yı şikayet etmemeye karar verdim. O bir gazeteci ve eğer bilgi ona ulaştıysa bunu yayınlaması gerekirdi." ifadelerini kullandı. 

Beykent Diş Hastanesi SGK ile anlaşma sağladı Beykent Diş Hastanesi SGK ile anlaşma sağladı

wanda4-1

LÖSEMİ NEDİR?

Lösemi en sade ifadesiyle kan kanseri olarak ifade edilebilir. Kemik iliğinde bulunan kök hücrelerin çeşitli sebeplerden dolayı gelişiminin duraklaması ve kontrolsüz bir şekilde çoğalması sonucu oluşan kan kanseri öncelikli olarak kemik iliğine ve daha sonra da tüm organlara yayılabilir.

Haber Merkezi

Editör: Hüseyin Çözen