Fenerbahçe'nin ve Hırvatistan milli takımının kalcesi Dominik Livakovic, Hırvat basınına açılamalarda bulundu.

Ekran Resmi 2023-09-08 14.37.42

Livakovic, "Ufak bir ağrım vardı ama şu an çok iyiyim. Cumartesi gününden bu yana antrenmanlarımı yüzde 100 şekilde yapabiliyorum. İsmail Kartal'a teşekkürler, beni korudu ve riske etmek istemedi." dedi.

Son maçta oynamaması ile ilgili konuşan Hırvat eldiven, "Fenerbahçe'ye gittikten sonra birkaç antrenmana çıkamadım. Ufak bir ağrım vardı ama şu an çok iyiyim. Cumartesi gününden bu yana antrenmanlarımı yüzde 100 şekilde yapabiliyorum. İsmail Kartal'a teşekkürler, beni korudu ve riske etmek istemedi. Bu yüzden Fenerbahçe ile henüz ilk maçıma çıkamadım." dedi.

Şampiyonlar Ligi'den avantaj Borussia Dortmund'da! Şampiyonlar Ligi'den avantaj Borussia Dortmund'da!

Ekran Resmi 2023-09-08 14.37.35

Ballon d'Or'da yılın en iyi kalecisine verilen Yachine Ödülü'ne aday gösterilen Dominik Livakovic, yeni transfer olduğu Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 Livakovic, "Ballon d'Or'da Lev Yashin Ödülü'ne aday olarak gösterilmek için çok büyük bir onur. Ancak, benim için Hırvatistan'ın kazandığı Dünya Kupası ikinciliği ve üçüncülüğüdür. Takımın başarısını daha çok umursuyorum. Elbette dünyanın en iyi 10 kalecisinden biri olarak gösterilmek insanı mutlu eden bir şey..." ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Editör: Gökçe Acar