Son zamanlarda oyunculuğu ve özel hayatı ile popüler olan Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncularından Sıla Türkoğlu'nun eski görüntüleri sosyal medyada yayınlandı. Ünlü oyuncunun yıllar önceki görüntüleri görenleri hayrete düşürdü. İşte Sıla Türkoğlu'nun eski hali...

Başarılı oyunculuk performansının yanı sıra sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile sık sık adından bahsettiren ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu, bu kez yıllar önceki haliyle gündeme geldi. Son dönemin popüler dizi listesinde yer alan Kızılcık Şerbeti'nin başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu'nun yıllar önceki estetiksiz bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı.

sila-turkoglu-nun-yillar-onceki-estetiksiz-hali-16430018_3034_m

FAZLA KİLOLARI ÖN PLANDA

Şimdilerde güzelliği ve kusursuz fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken Sıla Türkoğlu'nun yıllar önceki kilolu halini gören takipçileri tanımakta zorlandı. Dudaklarına dolgu yaptırdığı ve fazla kilolarından kurtulan oyuncunun bir de çene dolgusu yaptırdığı ileri sürüldü. 24 yaşındaki oyuncunun yıllar içinde saç kesimi de değiştirdiği dikkatlerden kaçmadı. 

İşte Sıla Türkoğlu'nun yıllar önceki hali;

sila-turkoglu-nun-yillar-onceki-estetiksiz-hali-16430018_3328_m

Türkiye'nin 'yıldız' isimleri ödüllerini aldı Türkiye'nin 'yıldız' isimleri ödüllerini aldı

Sıla Türkoğlu, 18 Nisan 1999 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Bornova Hatice Güzelcan Anadolu Lisesi mezunu olan Sıla Türkoğlu lise döneminde eş zamanlı olarak oyunculuk eğitimi almaya başladı ve henüz lise öğrencisiyken setlerde yer aldı. 2018 yılında rol aldığı Ağlama Anne dizisiyle ekran macerasına başlayadı.

kizilcik-serbeti-doga-kimdir-sila-turkoglu-kimdir-kac-yasinda-9863

Haber Merkezi

Editör: Hüseyin Çözen