9 yıl önce spor salonunun saunasındayken düşerek beyin kanaması geçirdi. O zamandan beri komada yaşam mücadelesi veren Işık’ın hayatı ve sağlık durumu araştırılıyor. İşte Kenan Işık hakkında detaylar...

KENAN IŞIK KİMDİR?

640x360-31

Erkan Yolaç'ın oğlu Mehmet Yolaç kimdir? Erkan Yolaç'ın oğlu Mehmet Yolaç kimdir?

 1 Ekim 1947, Malatya doğumlu, Türk oyuncu, sunucu, eski gazeteci ve eski ana haber sunucusu. Özellikle Kim Milyoner Olmak İster adlı televizyon programı ile tanınmaktadır.

HAYATI

954701

Devlet Demiryolları'ndan emekli bir memurun çocuğu olan Kenan Işık ortaokul öğrenimi gerçekleştiği dönemde Malatya Halkevi'nde amatör tiyatro yapmaya başlamıştır.

KARİYER HAYATI

kenan-isik-kimdir-kenan-isik-kac-yasinda-nereli-14283452_5301_amp

Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olan Işık, 1972 yılında Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü sanatçısı olmuştur.

KENAN IŞIK'A NE OLDU?

21 Mart 2014 günü spor sonrasında saunaya giren Işık'ın, sauna sonrasında fenalaşıp dengesini kaybederek kafasını yere çarptığı öğrenildi. Bilinci kapalı hâlde hastaneye kaldırılan ve beyin kanaması geçiren Işık, hemen ameliyata alındı. Ameliyatın 4 saat sürdüğü ve sanatçının hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi. Olayın olduğu tarihten sonra bir müddet komada olan sanatçının tedavisi şu anda evinde devam etmektedir.

Haber Merkezi

Editör: Hüseyin Çözen