Yılmaz Erdoğan'ın hem yazıp hem de oynadığı İnci Taneleri dizisi yakında Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Yayın tarihi belli olmayan dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. İnci Taneleri dizisinin tantımında yer alan "Senin aşkın değil sadece, failin olmak da varmış" ifadeleri sosyal medyada tepki çekti.

Türk donanmasının gururu olan savaş gemileri ziyarete açıldı Türk donanmasının gururu olan savaş gemileri ziyarete açıldı

yilmaz-erdogan-in-kaleme-aldigi-inci-taneleri-16549494_9604_m

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Genel Sekreteri Fidan Ataselim, İnci Taneleri dizisinin tanıtımına, "Bunu biri açıklayacak mı? Tüylerimizi diken edip bir kadın katilini mi estetize ediyorlar dedirttiniz. Kadın cinayetlerinin romantizmi olmaz, normalleştirmesi olur. Nice kadını uykusuz kıldınız. Nice potansiyel katile son söz, mahkemede katile tirad verdiniz. Gerçekleri yazacaksanız önce kadın cinayetlerini yazın. Sonra kadınlar canıyla ödüyor bunları. Dizi replikleri ile indirim alan katilleri, dizi replikleri ile kadınları tehdit edip sonra öldürenlerin da ne var canım o diziyi çok seviyordum diyenleri unutmadık" ifadelerini kullanarak tepki gösterdi.

Inci Taneleri Tepki

yilmaz-erdogan-in-kaleme-aldigi-inci-taneleri-16549494_4651_m

Avukat Feyza Altun ise "Bir kadın cinayetinin faili olmak anlamadım şiirsel bir şey mi?! @yilmazerdogan Nasıl korkunçç, nasıl….." paylaşımını yaptı.

Inci Taneleri Feyza Altun

yilmaz-erdogan-in-kaleme-aldigi-inci-taneleri-16549494_4177_amp

İNCİ TANELERİ DİZİSİ TANITIMI

İNCİ TANELERİ DİZİSİNİN KONUSU NE?

Karısı ve iki çocuğuyla mutlu bir hayatı olan Azem, öğrencilerinin çok sevdiği bir edebiyat hocasıyken tek bir gecede hayatı baştan ayağa değişir. Yıllarını dört duvar arasında geçiren Azem hapishaneden çıktığında tek bir amacı vardır. Çocuklarını bulup, onlarla yeniden bir masa etrafında oturabilmek. Lakin Azem’in unuttuğu bir şey vardır. Zaman; Azem’in çocukları için de aynı şekilde zor geçmiş, artık onlar da zamanın zembereğinden geçip bambaşka hayatlar kurmuşlardır….

yilmaz-erdogan-in-kaleme-aldigi-inci-taneleri-16549494_2707_m

İNCİ TANELERİ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİM?

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Mustafa Yıldıran, Orkuncan İzan, Mücahit Koçak ve Ülkü Hilal Çiftçi.

Yılmaz Erdoğan, yazıp oynadığı İnci Taneleri ile ekrana dönüyor Yılmaz Erdoğan, yazıp oynadığı İnci Taneleri ile ekrana dönüyor

Kaynak: Haber Merkezi