İnci Taneleri Azem'in kızı Nehir kimdir? İnci Taneleri Azem'in kızı Nehir kimdir?

Türk televizyon tarihinin en sevilen yapımlarından olan Çocuklar Duymasın dizisinde Duygu karakterini canlandıran Hayal Garip sosyal medyada yatığı açıklamayla gündem oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Hayal Garip kimdir? Hayal Garip kaç yaşında, nereli? Hayal Garip'in sevgilisi kimdir? Hayal Garip'in eşi kimdir? Hayal Garip neden gündem oldu'' sorularını aratıyor. Peki, Hayal Garip kimdir? Hayal Garip kaç yaşında, nereli? Hayal Garip'in sevgilisi kimdir? Hayal Garip'in eşi kimdir? Hayal Garip neden gündem oldu? İşte tüm merak edilenler...

Hayal Garip Kimdir

Hayal Garip kimdir?

Hayal Garip 7 Nisan 1985'te İstanbul'da dünyaya geldi. Büyükada'da doğan Hayal Garip 2008-2009 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Kadir İnanır'ın baş rolü paylaştığı İpsiz Recep dizisinde Leyla karakterini canlandırdı. Dizi dünyasına İpsiz Recep dizisiyle adım atan Hayal Kara 2009'da İstanbul'da Aşık Oldum dizisinde rol aldı. Çocuklar Duymasın dizisinde büyümüş Duygu karakteriyle milyonların hafızasında yer aldı. 

Hayal Garip Eşi

Hayal Garip'in eşi kimdir?

Hayal Garip, Murat Kahraman Özalp ile dünya evine girdi ve bu evlilikten 2 kız çocuğu dünyaya geldi. Eşiyle yaşadıkları anlaşmazlık nedeniyle evliliklerini bitirmek isteyen oyuncu, İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen davada tek celsede boşandı. 

Hayal Garip Serkan

Hayal Garip'in sevgilisi kimdir?

Hayal Garip, Serkan K'dan şiddet gördüğünü ve dava açtığını açıkladı.

Bugün duruşması olduğunu belirten Garip "Geçtiğimiz sene Serkan K. ile birçoğunuzun da şahit olduğu bir birliktelik yaşadım. Sizlerin şahit olduğu üç kız çocuğuyla mutlu bir fotoğraf verdiğimizdi… Fakat gerçek olan, benim bu ilişki içerisinde, duygusal ve fiziksel şiddete maruz kaldığımdı. Şiddet hemen gelmiyor. Önce güven veriyor, şefkat gösteriyor, herkes gitse, ben buradayım diyor, tüm eksikleri görüyor, boşlukları dolduruyor. Yerini sağlamladığında başlıyor şiddet. İyisini gördüğünüz kötünün içindeki o iyiliğe tekrar kavuşacağınız umudu da, manipülasyonlar ile geliyor. Gidemiyorsun, kalamıyorsun!" ifadelerini kulandı.