İstanbul’da “Bir ulus uyanıyor" konseri İstanbul’da “Bir ulus uyanıyor" konseri

Son günlerde seslendirdiği bestelerle adını duyuran Halo Dayı, gündemden düşmüyor. Yakışıklı rapçinin aşk hayatı ise çok merak ediliyor. Arama motorlarında, "Halo Dayı Halil Öztürk'ün sevgilisi var mı? Halo Dayı Halil Öztürk'ün sevgilisi kim" soruları aratılıyor. Peki, Halo Dayı Halil Öztürk'ün sevgilisi var mı? Halo Dayı Halil Öztürk'ün sevgilisi kim? İşte tüm merak edilenler... 

2-179

HALO DAYI KİMDİR?

Halodayı rapçi, rap sanatçısı, müzisyen, söz yazarı. Üç kardeştir, ailenin en küçüğüdür. Kullandığı sahne ismi, dedesinin lakabıdır, bu nedenle bu isim ile yoluna devam etme kararı almıştır. Üniversite okuması durumunda Sinema Televizyon veya BESYO üzerine eğitim almayı düşünmektedir. Ayrıca eğitimini de yaşantısını da İstanbul’da sürdürmek istemektedir. Neden İstanbul sorusuna ise müzik şirketlerinin ve müzik piyasasının İstanbul’da daha iyi olması cevabını vermiş, ancak olmasa da olur diye sözlerini noktalamıştır.

1-214

HALO DAYI'NIN GERÇEK İSMİ NE?

Halo Dayı'nın gerçek ismi Halil Öztürk'tür. 

3-168

HALO DAYI NERELİ?

Halodayı aslen Şanlıurfa’lıdır. Şanlıurfa’da dünyaya gelmiştir.

4-166

Halodayı Kaç Yaşında?

Halodayı 20 yaşındadır, doğum tarihi 2003, doğum yeri Şanlıurfa.

6-144

Halil Öztürk'ün en sevdiği renk, siyahtır. En sevdiği yemek ise çiğ köftedir.

7-190

Öztürk, kendini sabırsız olarak tanımlar. Yaptığı parçaları genellikle karanlık bir ortamda veya tuvalette yazdığını aktarmıştır.

9-156

Rap dünyasının başarılı ismi Anıl Acar namı diğer Gazapizm‘in çalışmalarını beğendiğini dile getirmiştir. Maalesef henüz boyu, kilosu ve burcu gibi bilgilerine ulaşılamamıştır.

11-142

SEVGİLİSİ VAR MI?

Halil Öztürk'ün şu an hayatında birinin olup olmadığı bilinmiyor. 

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.