Melek Büyükşahin, Gelinim Mutfakta yarışmasından diskalifiye edildi. Peki, Gelinim Mutfakta'dan diskalifiye edilen Melek Büyükşahin kimdir?Melek Büyükşahin nereli, kaç yaşında? İşte tüm merak edilenler...

Kanal D'nin sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta da sular durulmuyor. Bugün yayınlanan bölümde beklenmedik gelişmeler yaşandı. Programın yarışmacıları arasında yer alan Esra Nur Büyükşahin ile Melek Büyükşahin programdan diskalifiye edildi. İşte tüm detaylar...

gelinim

Bora Cengiz kimdir? Bora Cengiz kimdir?

28 Ağustos Pazartesi günü yarışmaya dahil olan Esra Nur Büyükşahin, 5 Eylül Salı günü yarışmadan kaynanası Melek Büyükşahin ile birlikte diskalifiye edildi. 

NE OLDU?
5 Eylül 2023 tarihinde Esra Nur Büyükşahin ve Melek Büyükşahin diskalifiye edildi. Diskalifiye haberini paylaşan Nursel Ergin, şunları kaydetti:

“Ekiplerimizden bir takım istekleriniz ve ciddi talepleriniz olmuş. Bizden para ve tarif istediler. Melek Büyükşahin ile Esra Nur Büyükşahin yarışma ahlakına aykırı davranışlarından dolayı, diskalifiye edilmiştir. Prgramdan bölüm başı 5 bin TL istediler. Ekibin kendilerine tarifleri vermesini istediler. Burada bütün gelinler emekleriyle para kazanıyor. Bunları program olarak kabul etmemiz mümkün değil."Kaynana Melek ise sunucu Nursel’in sözlerini açıkça doğrulaması üzerine, Esra yayın sırasında stüdyoyu terk etmesine ise Nursel Ergin “Kaçtılar!” demesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Esra Nur Büyükşahin Kimdir

1994 yılında doğdu. 29 yaşındadır. 2019 yılında evlenmiştir. İstanbul'da yaşıyor. 

Melek Büyükşahin Kimdir
1968 yılında dünyaya geldi. 55 yaşında ve Sakarya'da yaşıyor. Bir oğlu bir kızı var. 

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.