Haber: Eyüp SARİ

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın Belediyeye ait binayı düğün salonuna kiraya vermesine vatandaşlar tepki gösterdi. Ankara Konağı Kültür Evi’nin yanında belediye ait binayı düğün salonuna kiraya veren belediye başkanı Fethi Yaşar vatandaşların şikayetlerine kulak asmadı.

Her gün yüksek sese maruz kalan vatandaşlar, düğün salonunu Yenimahalle Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne şikayet etmesine rağmen herhangi bir sonuç alamıyor. Zabıta denetimini yetersiz gören mahalle sakinleri her gün polisten yardım istiyor. Bu kadar şikayete rağmen halen yüksek sesle düğün yapılmasına devam ediliyor. 

VALİLİĞE VE BAKANLIĞA ŞİKAYET DİLEKÇESİ

Bölgede oturan Çamlıca Mahallesi sakinleri ve Kerkük Caddesi sakinleri düğün salonunun kapatılması için Ankara Valiliğine ve İçişleri Bakanlığına şikayet dilekçesi hazırlıyor. Yüzlerce vatandaş yüksek sesle müzik çalan düğün salonunun kapatılması için başkan Fethi Yaşar’ın harekete geçmesini istiyor. Vatandaşlar düğün salonunun çıkarmış olduğu yüksek sesten dolayı kapısını ve penceresini açamıyor. Belediye başkanı ise bir önlem alamıyor. Vatandaşlar her akşam çıkan yüksek sesten şikayetçi. Yetkililerin bir önlem almayışı dikkat çekiyor. Vatandaşlar Ankara valisi Vasip Şahin'den yardım istiyor. Evde hastası olan vatandaşlar ise yüksek sesten dolayı kapı ve pencerelerini kapatıyor. Her fırsatta polisten yardım isteyen vatandaşlar yine her gün yüksek sesle karşılaşıyor. Vatandaşlar  Fethi Yaşar'ı göreve çağırıyor. 

Editör: TE Bilisim