Fenerbahçe ve Milli Takım'ın başarılı futbolcusu Ferdi Kadıoğlu performansıyla gündemden düşmüyor. Futbolseverler Ferdi Kadıoğlu'nun bonservis bedelini merak ediyor. Peki, Ferdi Kadıoğlu'nun maaşı ne kadar? Ferdi Kadıoğlu'nun bonservis bedeli ne kadar? İşte detaylar...

Fenerli futbolcuların burçları - 2023 Fenerli futbolcuların burçları - 2023

Ferdi Kadıoğlu Bonsevis

FERDİ KADIOĞLU KİMDİR?

Ferdi Erenay Kadıoğlu 7 Ekim 1999 yılında Hollanda'da doğmuştur. Kanadalı anne ve Türk bir babanın çocuğu olarak dünayaya gelen Ferdi, futbola NEC Nijmegen altyapısında başlamıştır. 174 boyundaki futbolcu sağ ve sol bek mevkilerinde forma giymektedir. Hollanda milli takımında alt yaş kategorilerinde forma giyen Ferdi Kadıoğlu, A Milli Takım tercihini Türkiye'den yana kullanmıştır. Şu anda Fenerbahçe'de forma giyen Ferdi Kadıoğlu'na Avrupa'dan pek çok kulubün ilgisi olduğu bilinmekte.

Ferdi Kadıoğlu'nun sevgilisi Sera Vrij kimdir? Ferdi Kadıoğlu'nun sevgilisi Sera Vrij kimdir?

Süper Lig | Antalyaspor - Pendikspor maçı ne zaman? Süper Lig | Antalyaspor - Pendikspor maçı ne zaman?

Feyzullah Kadıoğlu kimdir? Feyzullah Kadıoğlu kaç yaşında, nereli? Feyzullah Kadıoğlu ne iş yapıyor? Feyzullah Kadıoğlu kimdir? Feyzullah Kadıoğlu kaç yaşında, nereli? Feyzullah Kadıoğlu ne iş yapıyor?

Ferdi Kadı

FERDİ KADIOĞLU'NUN MAAŞI NE KADAR?

Ferdi Kadıoğlu'nun maaşı 1 milyon 750 bin euro olarak belirlenmiştir.

Ferdi Kadıoğlu'nun piyasa değeri ne? Ferdi Kadıoğlu'nun piyasa değeri ne?

1200x627-ferdi-kadioglu-kimdir-ferdi-kadioglu-kac-yasinda-hangi-mevkide-oynuyor-1637739696982

FERDİ KADIOĞLU'NUN BONSERVİS BEDELİ NE?

Ferdi Kadıoğlu'nun bonservis bedeli, transfermarkt verilerine göre 17 milyon eurodur. Fenerbahçe'nin belirlediği bedel ise 30 milyon euro. Fenerbahçe, Ferdi için 30 milyon euro'nun altındaki teklifleri değerlendirmeyecek.

Napoli, Fenerbahçeli futbolcuların peşinde! Napoli, Fenerbahçeli futbolcuların peşinde!

Kaynak: Haber Merkezi