Yazar Murathan Mungan Oyuncu, yönetmen ve senarist Yılmaz Güney'i ölüm yıl dönümünde andı. Farah Zeynep Abdullah'ın Güney için "Kadın döven erkeği" yorumu ise sosyal medyada yankı uyandırdı.

Gönül Dağı dizisinin setinde taciz skandalı! Gönül Dağı dizisinin setinde taciz skandalı!

Çirkin Kral lakabıyla anılan Yılmaz Güney ölüm yıl dönümünde sosyal medyada da anılıyor. Yol, Duvar, Arkadaş, Umut gibi filmlerle hafızalara kazınan Güney'i Murathan Mungan da sosyal medya hesabından Yılmaz Güney'le ilgili paylaşım yaptı. Mungan paylaşımında "Yılmaz Güney'in ölümünün 37. yılı. İyi bir yönetmen, iyi bir oyuncu, iyi bir senarist olmasının yanı sıra sinemamızın en iyi yürüyen erkeğiydi. Bir daha kimse onun gibi boynunu hafifçe yana kırarak hüzünle bakarken içimizin en ücra yerine dokunamadı" dedi.farah-zeynep-abdullah-in-yilmaz-guney-yorumu-16313478_3275_m

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah ise Mungan'ın paylaşımına olay yaratan bir yorum yaptı. Güzel oyuncu Yılmaz Güney'i eleştirerek "Sinemamızın en iyi yürüyen erkeği shjs ve kadın döven ve şiddet türleri açısından zengin ve etkili silah kullanan diyelim" dedi. Abdullah'ın bu sözlerine destek veren de oldu, eleştiren de.

Haber Merkezi