Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların eylül ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki eylül  ayında 'balık' burcunu neler bekliyor? balık burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'balık' burcunu eylül ayında bekleyenler...

AĞUSTOS AYINDA BALIK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Başak yeniayı ile beraber hayatınızın her alanındaki ikili ilişkileri geliştirmek ve isimlendirmek söz konusu olabilir. Önemli değişim ve başlangıçlar zamanındasınız. Her şeyin sizin karşınızda olduğunu düşünebilirsiniz. 29 Eylül’deki Koç dolunayı maddi düzeneklerinizi tümüyle irdeleyip yenileyeceğiniz durumları gösterebilir. Yanlış ortaklıklar veya girişimler, emeğinizin karşılanmaması gibi durumlarla daha fazla uğraşmamak için yolunuza tek başınıza devam edebilirsiniz. Önce ve en çok kendinize bu konuda inanmalısınız. Birinin size inanması, yolunuzdan gelmesini beklemek yaşadığınız sorunlarının temelini oluşturabilir ve siz dolunay ile birlikte bu temelle yüzleşebilirsiniz.

2 Mayıs burç yorumları! Bugün neler olacak? Hangi burçlar dikkatli olmalı? 2 Mayıs burç yorumları! Bugün neler olacak? Hangi burçlar dikkatli olmalı?

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.