Fenerbahçe'nin, gündem yaratacak bir transfere hazırlanıyor. Fenerbahçe, Napoli'den ayrılması gündeme gelen Eljif Elmas hakkında girişimde bulundu. Peki, Eljif Elmas hangi takıma transfer oldu? Eljif Elmas Fenerbahçe'ye mi transfer oldu? İşte detaylar...

eljiffffffFenerbahçe için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Sarı-lacivertliler, transfer dönemiminin bitmesine az bir süre kala önemli kadrosunu güçlendirmek isiyor. Teknik direktör İsmail Kartal'ın listesine göre hareket eden yönetim, kadrosuna son şeklini vermek için harekete geçti. Bu sezon yaptığı birçok yıldız transferleriyle dikkat çeken Fenerbahçe, girişimlerini hızlandırdı. 

eljiff6 numara mevkine transfer yapmayı düşünen Fenerbahçe yönetimi, fırsat transferi için kolları sıvadı. Ortaya atılan iddiaya göre; Sarı-lacivertliler, 2019'da Napoli'ye sattığı Eljif Elmas'ı yeniden kadroya katmak istiyor. Fenerbahçe yönetiminin, yıldız futbolcu için İtalyan ekibine kiralama teklifinde bulunduğu öne sürüldü. Eljif Elmas transferinin nasıl sonuçlanacağı merak konusu.

Galatasaray'ın sahasında bileği bükülmüyor! Galatasaray'ın sahasında bileği bükülmüyor!

eljiffffHaber Merkezi

Editör: Gökçe Acar