Eden Hazard'ın futbolu bırakması, gündeme bomba gibi düştü. 32 yaşında futbol kariyerini noktalayan Eden Hazard'ın futbolu bırakma sebebi merak ediliyor. Peki, Eden Hazard futbolu neden bıraktı? İşte detaylar...

eden hazard

Beşiktaş, 9 sezon sonra Fenerbahçe’ye iki kez kaybetti! Beşiktaş, 9 sezon sonra Fenerbahçe’ye iki kez kaybetti!

Eden Hazard futbolu neden bıraktı?

Belçıkalı yıldız oyuncu Eden Hazard, yaşadığı uzun sakatlıkların ardında futbolu bıraktığını açıkladı.

eden hazard 3

Eden Hazard sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “16 yıl ve 700’den fazla oynanan maçtan sonra profesyonel kariyerimi sonlandırmaya karar verdim. Hayalimi gerçekleştirdim, dünyanın dört bir yanında birçok sahada oynadım ve eğlendim. Kariyerim boyunca büyük yöneticiler, koçlar ve takım arkadaşları ile tanışmak bana şans verdi Bu güzel zamanlar için herkese teşekkür ederim, hepinizi özleyeceğim. Ayrıca oynadığım kulüplere teşekkür etmek istiyorum: LOSC, Chelsea ve Real Madrid ve Belçika için RBFA'ya teşekkür ediyorum. Aileme, arkadaşlarıma, danışanlarıma ve iyi günde kötü günde yanımda olan insanlara özel teşekkür ederim. Sonunda, bunca yıldır beni takip eden hayranlarıma ve oynadığım her yerde verdiğiniz cesaret için çok teşekkür ederim. Şimdi sevdiklerimin tadını çıkarma ve yeni deneyimler yaşama zamanı. Çok yakında saha dışında görüşürüz arkadaşlar” ifadelerini kullandı.

eden hazard 2

Eden Hazard kimdir?

Eden Hazard, 1991 yılında Belçika'nın La Louvière kentinde dünyaya gelmiştir. Futbola 7 yaşındayken amatör bir kulüp olan Stade Brainois takımında başlamıştır. 2003 yılında Tubize altyapısına girmesiyle profesyonel futbol kariyerine geçmiştir. Yeteneğiyle kısa sürede dikkat çeken Hazard, 2005 yılında Fransa'nın Lille takımının altyapısına transfer oldu.

eden hazar 5

Eden Hazard hangi takımlarda oyandı?

2007-2012 Lille

2012-2019 Chelsea

2019-2022 Real Madrid

eden hazard 6

Haber Merkezi

Editör: Gökçe Acar