Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nda asistan hekim olarak çalışan Rümeysa Keleş vefat etti. Genç doktorun ölümüyle ilgili incelemeler ve araştırmalar devam ederken hayatına ilişkin merak edilenler gündemde yerini aldı.

RÜMEYSA KELEŞ KİMDİR?

Dr. Rümeysa Keleş, Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği’nde asistan hekim olarak görev yapmaktaydı.

Türk Tabipleri Birliği (TTB) Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği’nde asistan hekim olarak görev yapan Dr. Rümeysa Keleş’in hayatını kaybettiği açıklandı. 

DR. RÜMEYSA KELEŞ NEDEN ÖLDÜ?

Rümeysa Keleş’in ölüm nedeni yetkililer tarafından araştırılıyor. Öte yandan elim olaya ilişkin polisin derinlemesine soruşturma yürüttüğü öğrenildi.

Adana'da görev yapan genç asistan Dr. Rümeysa Keleş'in vefatını, Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) duyurdu. Yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

Kapadokya Üniversitesi seyirlik derslere başlıyor Kapadokya Üniversitesi seyirlik derslere başlıyor

"Saygıdeğer TARD üyeleri, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon kliniğinde görev yapmakta olan Asistan Dr. Rümeysa Keleş'in vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Değerli meslektaşımıza Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve camiamıza sabır ve başsağlığı diliyoruz."

Haber Merkezi

Editör: Hüseyin Çözen